0ksigen Tak S̷ampai Ot̷ak & S̷awan, Ibu Pilu Anak Usia 4 Hari ‘P3rgi’ Sel̷amanya

Allahu Oksigen Tak Sampai Ot4k & S4wan, Ibu Pilu Anak Usia 4 Hari ‘P3rgi’ Sel4manya | Kehil4ngan orang ters4yang pastinya moment yang paling p3rit untuk dilalui. Akan tetapi, siapa s4ngka b4yi yang baru dilah1rkan itu hanya dipinj4mkan untuk beberapa hari sahaja dan begitulah yang berlaku kepada seorang ibu ini.

Ditertawakan doktor, konon tanda bers4lin keluar lagi… diperl3kehkan nvrse pulak

Pada 22 Disember 2016, wanita ini telah berg3gas ke pusat perubahan4tan menggunakan udara ketub4nnya pecah. Namun alangkah terkejvtnya terdapat salah seorang doktor di sana mentert4wakan serta mem4klumkan bahawa tanda bers4lin masih belum muncul. Ketika ibu ini meng4du kerana menah4n per1t, seorang jururawat juga memperlihatkankehkannya

Mujvr mal4ikat berw4jah manusia muncvl… baby pula tak boleh bern4fas & alami s4wan

Tidak lama kemvdian, ibu ini berbeza lega seorang doktor bernama Dr. Yusrina dat4ng menghvlurkan bantuan serta mem4rahi orang lain kerana mengend4hkannya. Akan tetapi, satu ujian men1mpa saat b4yi yang baru dilah1rkannya tidak dapat bern4fas selama seminit dan kerap mengalami s4wan.

Sayu melihat keadaan anak sebelum ‘p3rgi’, usahawan pesakit yang sedang bert4rung ny4wa

Naluri ibunya sekian kali diuji semasa melihat keadaan Muhammad yang lem4h dalam unit rawatan intensif neonatal (NICU) itu. Akh1rnya, ibu ini reda dengan ketentuan Il4hi menggunakan an4knya menghembvskan naf4s ter4khir pada 25 Disember jam 9 malam. Di penghujung postingan, wanita ini semp4t men1tipkan beberapa pesanan buat pusat rawatan perubatan agar tidak ab4ikan setiap orang yang dibantu.

Sumber: FB Cahaya Mata, Kisah Dvnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini