Isteri & B4by Dalam Pervt Aj4l Sekali Gu,s, Lelaki Pi.kul Am4nah Jaga Anak Sulung

Isteri & B4by Dalam Pervt Aj4l Sekali Gu,s, Lelaki Pi.kul Am4nah Jaga Anak Sulung | ‘Pemerg1an’ insan tersay4ng dalam sekel1p m4ta bukanlah satu hal yang mudah untuk diter1ma. Namun siapa s4ngka, itulah re4liti yang terp4ksa dihadapi oleh seorang lelaki selepas keterujaannya untuk meny4mbut kelah1ran anak kedua ber4khir dengan kesed1han.

Diberhentikan kerja, isteri bantu cari duit…dug4an berl4rutan hingga anak sulung lah1r

Menerusi posting di Facebook, Encik Shahidan pada awalnya mengimbau semula det1k perkenalannya dengan isteri iaitu Shamira Roslan. Ujarnya, rumah t4ngga yang dibin4 sejak 5 tahun lalu sering dil4nda dengan pelbagai dug4an. Bukan sahaja diberhentikan kerja pada awal perkahwinan, malah lelaki berkenaan meng4kui bahawa isterinya juga s4nggup mencari rezeki demi menervskan kelangsungan h1dup. Bahkan situasi sukar itu masih berterusan tatkala kelah1ran anak sulungnya.

Ser0nok tahu isteri ham1l anak kedua…tapi bah4gia tak berpanj4ngan

Encik Shahidan meng4kui bahawa berasa gembira tatkala menget4hui isterinya h4mil anak kedua dan jantinanya adalah perempuan. Namun keser0nokan itu ber4khir apabila wanita tersebut mengal4mi masalah pernaf4san. Lebih menyed1hkan, dia juga terp4ksa mener1ma hak1kat selepas denyvtan j4ntung b4yi tersebut dis4hkan ti4da.

Akan jaga amanah isteri sampai hujung ny4wa

Se0lah-olah tak tert4nggung kesed1han berhadapan dug4an tersebut, Encik Shahidan luah rasa pilu selepas isterinya kembali ke pangku4n Ilahi. Meskipun seb4k dengan ‘pemerg1an’ dua ins4n kesayangan dalam satu masa, namun dia berj4nji akan menjaga anak sulungnya sebaik mungkin.

Sumber: Facebook Bulat Shahidan, Kish Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini