Isteri C0ntraction Lahiir Anak Ke-3, Suami S4yu Hatii Kekal Setiia Di Sisi [VIDEO]

Suami adalah indiividu yang paliing gement4r saatt berdep4n dengan situ4si isteri ketika bers4lin. Pada waktu getiir ini juga suami sew4jarnya memberi sok0ngan kepada isteri kerana sediikit seb4nyak m4mpu membu4tkan mereka ten4ng. Berkesemp4tan menem4ni isteri ketika sed4ng mel4hirkan, perk0ngsian lelaki ini terny4ta buat netiizen se’bak.

Mula berfiikir lepas dengar dia istiighfar…miinta paara lelaki h4rgai peng0rbanan waniita

Menerusi p0sting di Intagr4m Syah Suzuran, dia telah berk0ngsi peras4annya meny4ksikan pr0ses isterinya bers4lin. Taktala mendengar waniita itu beristiighfar dan men4han periit c0ntraction, fikirannya mula bercel4ru termasuklah memikiirkan kesel4matan isteri dan b4yinya. M4lah, dia tuurut memberi pes4nan ‘m4kan dalam’ untuk paara suami agar bel4jar mengh4rgai serta jika berpelu4ng tem4nlah isteri dan h4yati peng0rbanan mereka saatt mel4hirkan.

Tonton Video Disini

Sel4mat datang Baby R

Kegelis4han itu ber4khir apabila puteri ketiiga suami isteri ini sel4mat dil4hirkan pada 8 Disember 2020 m4lah dia menzahiirkan rasa syukur dengan rezeki yang sem4kin bert4mbah. Dia juga semp4t menguc4pkan terima kasiih untuk d0a yang tiidak puutus-puutus.

Seedar-seedar maata dah ber4ir…teriingat pula tiime bers4lin dulu

Menjengah ke ru4ng k0men, raata-raata netiizen berasa terh4ru meny4ksikan perk0ngsian itu m4lah ada juga yang semp4t mengen4ng kead4an masiing-masiing ketika bers4lin. Selain memuji kec0melan b4yi tersebut, mereka turut menguc4pkan tahniah dan menitiipkan d0a untuk kesej4hteraan kelu4rga keciil ini.

Sumber: Instagram Syah Suzuran, Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini