Jom Amal Dan Kongsikan Zikir Harian

Jom Amal Dan Kongsikan Zikir Harian Untuk Anda Semua | ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA SAHABAT SEMUA,HARI INI SAYA NAK KONGSI TENTANG MENAFAAT ZIKIR HARIAN YANG PERLU ANDA AMALKAN.

ZIKIR INI DIBERIKAN TERJEMAHAN,AGAR ANDA LEBIH MEMAHAMI.Jom AMALKAN DAN KONGSIKAN ZIKIR HARIAN…BERIKUT ADALAH ZIKIR HARIAN SEPERTI RUJUKAN DIBAWAH INI.

JUMAAT : YA ALLAH – 1,000 KALI, ALLAH HAMPIR KEPADA KITA, ALLAH BERI KITA SOLAT, ISLAM, RAJIN, SUKA, LAZAT, BERAMAL IBADAH, TIDAK MALU TUTUP AURAT BAGI PEREMPUAN.

SABTU : LAA ILAHA ILLA ALLAH – 1,000 KALI, SENANG HATI, AMAN DAN TENTERAM.

AHAD : YA HAYYU YA QAYYUM – 1,000 KALI, ALLAH HIDUPKAN KITA DAN BERI PELIHARAANNYA.

ISNIN : LAA HAULA WALA QUWWATA ILLA BILLA HIL ALIYYIL AZIM – 1,000 KALI, SATU KALIMAT UMPAMA SATU BUKIT UHUD. BANYAK KALI SEBUT HILANGLAH SIFAT MENUNJUK-NUNJUK, KEJI, RIAK, TAKABBUR, SAYANGKAN DUNIA DAN SEBAGAINYA.

SELASA : ALLAHUMMA SOLLI ALA MUHAMMADIN ABDIKA WARUSULIKA NABIYYI WA UMMIYYI WA’ALA ALIHI WASOHBIHI WABARIK WASALLIM – 1,000 KALI, ALLAH AMPUNKAN DOSANYA SATU TAHUN (KALAU NAK PENDEK SELAWAT KE ATAS NABI)

RABU : ASTAGHFIRULLAH AL’AZZIM AL-LAZI LAA ILA HA ILLA HUWAL HAYYUL QAYYUM – 1,000 KALI, SATU KALI SEBUT HILANG SATU TITIK HITAM DALAM HATI KITA.

SATU TITIK HITAM ADALAH DARI SATU DOSA, JIKA TIDAK MEMINTA MAAF (MENGHILANGKANNYA) WALAUPUN SEMBAHYANG,KITA AKAN MASUK NERAKA SELAMA MANA TITIK HITAM TERSEBUT BERADA DALAM HATI KITA.

KHAMIS : SUBHANALLAHIL AZIMI WABIHAMDIH – 1,000 KALI, ALLAH AMPUNKAN DOSA SEBANYAK BUIH DILAUT, DAN SATU KALI SEBUT TUMBUH SATU POHON SYURGA UNTUK KITA DI TAMAN SYURGA.

SEKIAN TERIMA KASIH,DIPERSILAKAN SHARE JIKA BERMANFAAT UNTUK ANDA SEMUA.

KONGSIKAN ILMU YANG BERMANFAAT KEPADA UMAT ISLAM WALAUPUN SATU ZARAH SEKALIPUN,MAKA ADA PEROLEH PAHALA DI AKHIRAT KELAK.

SELAWAT KEATAS NABI JUNJUNGAN KITA BAGINDA RASULULLAH NABI MUHAMMAD SALLALLAHUALAI WASSALAM.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo