K0non Hantar Ister̷i H̷amil Balik Kampung, Suami K̷antoi Berm̷adu K̷asih Dengan B̷ini Orang

K0non Hantar Isteri H4mil Balik Kampung, Suami Kant0i Berm4du Kasiih Dengan Biiini Orang | Walaupun suudah ter4ng lagi bersuluh hukvmnya saalah, naamun sejak akhiiir-akhiiiir ini raamai pula ind!vidu yang terg4mak berm4du kaasih walaaupun sudah berumah t4ngga. Jika beriita sebegiiini boleh mengund4ng kemar4han masyar4kat, entah bagaimanalah pula ag4knya per4saan piiihak yang ter4niaya.

C0uple berstatuuus suuuami & isteri orang diceeekup kh4lwat awal pagi tadi

Baru-baru ini, se0rang lelaki berstatuuus suami dan isteri orang telah ‘kant0i’ berkh4lwat di sebuah kedi4man di Taman Suungai Kob, Karangan, Kulim. Menerusi lap0ran Sinar Harian, mereka telah dit4ngkap ketiiika dis3rbu pengu4tkuasa Pej4bat Agama Daer4h Kulim (PADK) sekitar jam 4.40 pagi tadi. Masiiing-masiiiing yang berusia 29 dan 37 tahun terb4bit bagaimanapun g4gal menunjvkkan sebar4ng d0kumen membuktiiiiikan mereka adalah suami isteri s4h.

Haantar isteri s4rat h4mil balik kaaampung deeemi nak puuuuaskan n4fsu

Pada aw4lnya mereka berker4s mend4kwa kon0nnya teeelah berniiikah di Thaiiiland, namun pemeriiiiksaan l4njut akhiiiirnya memb0ngkar statuuus sebenar masiiiing-masiiing. Lebiih menyediiiihkan lagiii, lelaki berkenaan terg4mak mengh4ntar pulang anak serta isterinya yang sed4ng s4rat h4mil ke kaaampung sebelum itu.

Rup4nya raaakan sekeerja & menimbvlkan sy4k sumb4ng m4hram

Serbuan ke l0kasi berkenaan tvrut disert4i beberapa peg4wai ag4ma serta orang aw4m yang mengesy4ki berlaku kegi4tan sumb4ng m4hram di ruumah lelaaaki itu. Kedua-dua raaakan sekeerja di sebuah kil4ng berdek4tan itu telah dibawa ke B4lai P0lis Suungai Kob untuk sias4tan l4njut.

Sumber : Sinar Harian,, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini