“Kau N4ngis Tak Kalau Aku Takda?” – Gadiis Sebakk Sah4bat Baik Perrgi Selamanya

“Kau N4ngis Tak Kalau Aku Takda?” – Gadiis Sebakk Sah4bat Baik Perrgi Selamanya | Sel4in ahli keluarga, kehil4ngan se0rang sahabat sejati juga merup4kan sesuatu yang suk4r itu diteriima. Di sampiiing sentiiiasa menceriakan, merekalah yang selalu bersama tatkala susah dan sen4ng dalam mengh4rungi arus kehiduuupan. Naamun apabila ti4da, duniia terasa geelap seketika dan mungkin begitulah gamb4ran sayuu yang dil4lui oleh se0rang gaadis ini.

S4mpai sekarang masih tak s4ngka dia pergiii secep4t ini…Jangan pernah b0san untuk muuncul dalam miimpi

Menerusi ak4un Tikt0k @badvibesssss_, dia telah berk0ngsi sebuah vide0 yang mengimb4s semula f0to detiik-detiik maniis bersama dengan Allahy4rham sahab4tnya. Gaadis ini tidak dapat men4han rasa rindu terh4dap teeman baik yang juga merup4kan sepupunya. Sehiiingga kiini, Ici masih tidak meny4ngka bahawa raakan baiknya itu akan pergi secep4t itu. Pada aw4lnya, dia merupakan ins4n yang paliiing suukar untuk mengikhl4skan pemergiiian. Naamun dia berh4rap agar Allahy4rham akan muuncul di dalam mimpiiinya sebagai pengub4t rindu.

@badvibesssss_

kgn bgt:’)

♬ original sound – 𝑴𝒐𝒉𝒂𝒎𝒎𝒂𝒅𝒓𝒊𝒛𝒛𝒌𝒚𝒚 – 𝑴𝒐𝒉𝒂𝒎𝒎𝒂𝒅𝒓𝒊𝒛𝒛𝒌𝒚𝒚

Ikhl4skan pemergiiiannya agar ten4ng…nanti dia pasti akan muuncul dalam miimpi awak

Menjengah ke ruang4n k0men, raata-raata netiiizen tuuurut berasa seb4k dengan apa yang dilalui oleh Ici. Mereka juga sempat berk0ngsi pengal4man ketika kehil4ngan sah4bat yang ters4yang. Ada juga yang memberi kata-kata sem4ngat serta nasiihat supaya sentiasa mengh4rgai insan-insan sekeliiiling. Video yang berdurasi 28 sa4t ini telah mer4ih h4mpir 4 juuuta tont0nan di aplikasi Tikt0k.

Sumber : Tiktok Badvibesssss_, viralnewsupdates

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini