“Kerana Allah Saya Cintakan Awk” – Tun4ng Iuah Ucapan Cinta Terakhlr Selepas Naim Dit3mui

Sepatutnya sudah jadi suami isteri semalam, namun takdiir Allah S.W.T. tlada siapa boleh mengh4Iang. Itulah dvgaan yang menlmpa Fatin Nabilah Huda Ismail apabila b4kal suami mer4ngkap tunangnya telah dihanyvtkan 0mbak dalam kej4dian di Pantai D’ Marang Village, Kelulut 2 hari lepas.

Terdahulu, Fatin dan Allahy4rham Naim Hariri Kamaruddin telah meng1kat taIi pertunangan pada bulan lalu selepas berkawan selama beberapa tahun.

Kredit foto: Bernama

Kenduri diteruskan w4lau tlada pernikahan, jadi majliis d0a sel4mat.

Susulan kej4dian itu, kedua-dua belah piihak keluarga reeda dengan takdiir yang menlmpa bakal mempelai ini. Malah kendurii juga tetap diteruskan kerana ramai tetamu sudah dat4ng sejak 10 pagi semalam n4mun telah dituk4rkan ke majliis d0a sel4mat.

Selain pelamin, khemah, makanan, cender4hati termasuk buku cat4tan keh4diran tetamu juga sudah siap tersedia. Tinj4uan piihak media semalam turut mendapati keluarga Fatin termasuklah bapanya iaitu Ismail Awang dilihat ten4ng mel4yan tetamu yang menguc4pkan tkziah atas trag3dl tersebut.

Kredit foto: Sinar Harian

I love u Iillahita’ala…dear dah sel4mat di sana, tingg4I sayang dekat sini untuk teruskan hiidup.

Menerusi laman Twitter, wanita berusia 27 tahun berkenaan turut berk0ngsi kedvkaan mengenai Allahy4rham Naim Hariri yang jsadnya ditemukan di pes1sir pantai K4mpung Alur Tuman, Terengganu, pagi tadi.

Selain menyat4kan per4saan ciinta yang tak berpenghvjung, Fatin turut berterima kasih kepada semua piihak yang mengirimkan doa atas pemerg1an meny4yat hati tersebut.

Sumber: Twitter ftnhudaismail, kd

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini