Kisah Se0rang Bapa Pada anak, Nek4d Kutip Teddy Bear Di Tong Samp4h Demi Anaknya. Satu Pengorbanan Tak Ternilai

Kis4h Peng0rbanan Tak Ternilai, Bapa Nek4d Kut1p Teddy Bear Di Tong Samp4h Demi Anak | Keperibadian seorang bapa sering digamb4rkan sebagai insan yang tegas dan g4rang. Namun di seb4lik perwat4kan ‘menakvtkan’ itu, tersembvnyi kasih sayang dan keprih4tinan yang tidak pernah ditunjvkkan. Bukan sahaja bersusah payah mencari rezeki, malahan mereka sanggvp memend4mkan segala keper1tan yang dilalui demi keluarga tersayang. Bahkan, mereka cuba seh4bis baik untuk memenvhi perm1ntaan anak-anak seperti dilakvkan oleh seorang lelaki ini.

Seb4k lepas tahu lelaki kut1p teddy bear di tong samp4h untuk anak…mahal sangat, tu tak mampu nak beli

Menerusi post1ng di Facebook, Azri Walter meny4takan telah terser3mpak dengan seorang lelaki sewaktu dalam perjal4nan menvju ke temp4t kerjanya di Putrajaya. Tatkala berh3nti di lampu isyarat merah, matanya tertvmpu ke arah teddy bear yang dibawa oleh indiv1du berkenaan. Namun keadaan bertvkar seb4k apabila menget4hui lelaki ters3but mengutip patvng itu di temp4t pembvangan samp4h untuk diber1kan kepada anak dek kerana harg4nya mahal dan tidak mampu untuk membelinya.

Puji sik4p si bapa…ingatkan masyar4kat agar tak lupa pengorb4nan bapa sendiri

Azri Walter yang berasa seb4k mel1hat kej4dian itu turvt memuji sik4p lelaki berkenaan sebelum menervskan semula perjal4nannya. Usahawan tersebut meng1ngatkan dirinya dan masyar4kat agar tidak melup4kan pengorb4nan dilakvkan oleh bapa masing-masing.

Sumber: Azri Walter, Kis4h Dun1a

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini