Kon̷on Dengar Bisik̷an Gh̷aib, Isteri Aj̷al ‘Dihent̷am’ Lesung B̷atu Oleh Suami

Kon0n Dengar Bis!kan Gh4ib, Isteri Aj4l ‘Dihent4m’ Lesung Baatu Oleh Suami | Pertengk4ran antara suami isteri merupakan iisu biasa yang akan dial4mi oleh setiap rumah t4ngga. Oleh itu, kesab4ran yang tinggi perlu diter4pkan supaya pertengk4ran kecil tidak mel4rat teeruk seh!ngga mence-tuskan tr4gedi tidak diingini persis kej4dian di Indonesia ini.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Isteri aj4l ‘dihent4m’ lesung b4tu oleh suami sendiri masa t!dur

Mend4pat perh4tian ramai, satu ins1den meny4yat h4ti menimpa se0rang wanita apabila menemui aj4l g4ra-g4ra ‘dihent4m’ lesung b4tu di kep4la oleh suaminya Mustawa. Memet!k lap0ran daripada p0rtal Liputan6, kej4dian dipercayai berlaku sekitar jam 1.30 pagi Isnin ketika si isteri sed4ng t!dur len4 di rumah mereka di Kabupaten Maros, Sulawesi Selatan.

Meng4ku khilaf & duduk termenuung di sisi jAs4d isteri sampai pagi..

Ins!den tersebut disedari selepas ibu kepada Allahy4rmah Nurhaya dat4ng ke rumah berken4an. Duduk termeenung di s!si jAs4d kAku sang isteri, lelaki berken4an semp4t meng4kui kekhilafannya kepada ibu mentuanya. Susuulan itu, wanita berken4an bertind4k melap0rkan ha-l tersebut kepada ketua kampung dan pih4k p0lis.

Dengar bis!kan gh4ib’, isteri sel!ngkuh & akan nikah dengan lelaki lain

Berdas4rkan sias4tan, suspk mend4kwa mendengar bis!kan gh4ib’ menyuuruhnya untuk mencede-rakan isteri. Ha-l ini kerana, Allahy4rhamah dikat4kan telah berlaku sel!ngkuh di belak4ngnya dan akan bern1kah dengan lelaki lain. Suspk bagaimanapun dis4hkan mengh!dap mas4lah j!wa dan akh!rnya diruujuk ke sebuah pus4t perub4tan berdek4tan.

Sumber : Instagram makasar_info, Liputan6, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini