Kon0nnya R4yu Derm4 Hid4p K4nser, Wanita Kant0i Beli 4 Airc0nd & Kereta Baru

Kon0nnya R4yu Derm4 Hid4p K4nser, Wanita Kant0i Beli 4 Airc0nd & Kereta Baru | Suk4r dinafikan raky4t Malaysia sangat terken4l dengan sik4p pemur4h dan gem4r memb4ntu ins4n-ins4n yang kur4ng bern4sib baik. Namun ada yang ‘men4ngguk di air keruh’, meng4mbil kesemp4tan sesuk4 h4ti meminta sedek4h dan juga sumb4ngan dengan cara men1pu. Walaupun tind4kan terb4bit boleh dikat4kan kur4ng bertanggungjawab, wanita ini mel4kukan t4ktik sama sebelum keben4ran akh1rnya dided4hkan.

Ranc4k minta sumb44ngan guna alas4n tak m4mpu ub4ti masalah k4nser

Menerusi satu p0sting yang telah dimuat naik di Facebook Kai Auburn, wanita itu ranc4k mem1nta sumb4ngan daripada pelb4gai pih4k kon0nnya untuk membiayai mas4lah kesih4tan yang dial4mi. Perempuan tersebut dis4hkan sememangnya mengh1dap k4nser namun raw4tan-raw4tan yang sepatutnya diambil sebenarnya mempunyai subsidi dan tanggung4n dari pus4t perub4tan berk4itan.

Dah ditegvr pih4k berw4jib tapi masih lagi buat bend4 sama

Walaupun sudah berk4li-kali ditegvr pih4k perub4tan, namun wanita itu masih lig4t mel4kukan kegi4tan tersebut. Rup4-rup4nya hasil sumb4ngan yang diter1ma selama ini telah digun4kan untuk kegunaan perib4di.

S4lah guna wang sumb4ngan beli kereta, bel4nja k4hwin an4k

Wanita itu dikat4kan telah membel4njakan wang tersebut untuk membeli 4 bu4h airc0nd, sebuah kereta baru dan turvt h4mpir berh4bis bagi majlis perk4hwinan an4k perempuannya. Kini, satu lap0ran p0lis telah dibuat ke atas wanita berkenaan atas penyal4hgunaan tersebut.

Sumber: Facebook Kai Auburn, Kish Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini