Konon Bagi Alas̷an Boleh Nikah 4, Suami Nah̷as Lepas ‘Kant0i’ Duakan Cinta Isteri

Konon Bagi Alas4n Boleh Nikah 4, Suami Nah4s Lepas ‘Kant0i’ Duakan Cinta Isteri | Lambakan k1sah keruntvhan rumah tangga yang berpvnca daripada sikap tidak setia, kadangkala membuatkan para isteri merasa insecure dengan suami mas1ng-masing. Walaupun konsep ‘poligami’ salah satu perkara yang dianjvrkan dalam agama, namun gol0ngan lelaki tidak seh4rusnya meng4mbil kesemp4tan.

Betul ke, tak ada istilah sel1ngkuh sebab lelaki boleh kahwin 4?

Terpangg1l mengenai hal itu, saudara Firdaus Shakirin tamp1l berk0ngsi k1sah rumah tangga yang dikirim oleh p1hak isteri. Bay4ngkan selepas bersus4h senang bersama, si suami terg4mak mengkhi4nati kepercayaan apabila ‘kant0i’ bermain kayu tiga di belakangnya. Setelah beberapa kali dias4k isteri mengen4i hal itu, terny4ta jawapan yang diterimanya am4t mengejvtkan.

Terb4bit nah4s lepas buat peng4kuan… isteri dilema nak tanggung suami tak setia

Tidak semena-mena lelaki berkenaan terlib4t dalam nah4s jalan raya sew4ktu dalam perjalanan ke temp4t kerjanya. Ak1bat daripada ins1den itu, dia meng4lami keced3raan serius seh1ngga perlu berg4ntung penuh kepada isterinya. Bagaimanapun wanita berkenaan akui sed4ng dilem4 kerana tak kuat berh4dapan dengan sik4p ‘h1dung belang’ si suami.

Lay4nan seorang isteri adalah cermin kepada tah4p lay4nan suami pada keluarga..

Ikht1bar daripada k1sah terb4bit, Firdaus meny4rankan para suami agar ikhlas dalam memberi layanan kepada isteri. Hal ini kerana, teman hiduplah yang akan menjaga kita h1ngga akh1r hay4t.

Sumber : Facebook Firdaus Shakirin. Kis4h Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini