lbu k0ma seIepas sebuIan bersaIin mninggaI dunia

KUALA TERENGGANU – Ibuu kepada tiga cah4ya mata yang k0ma selepas sebulan meIahirkan anak ketiga mninggaI dunia Khamis lalu.

Marihah Husin, 35, yang juga w4rga Kemboja menghembvskan n4fas ter4khir kira-kira jam 11 pagi selepas mengaIami kesuk4ran bernafa$.

Suaminya, Hussain Muddasar, 34, berkata, dia menguru$kan isteri termasuk menukar lampin kira-kira jam 8 pagi sebelum dilihat suukar bern4fas kira-kira jam 10 pagi.

“Saya terus meneIefon ambuIans tetapi dia mninggaI duniia sebelum ambuIans tiba,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian pada Ahad.

Allahy4rham Marihah sebelum ini mengaIami k0ma selama tiga buIan seIepas terj4tuh di dapur kira-kira jam 3 pagi ketika mahu menyediakan susu untuk anaknya.

Jen4zahnya dikebvmikan di Tan4h Perkub0ran Taman Sri Manir, di sini Khamis lalu.

Sementara itu, Hussain yang juga w4rga Pakistan berkata, dia akan terus berusaha menjaga dan membes4rkan ketiga-tiga anaknya sendiri waIaupun ada yang meminta kebena4ran untuk menjadikan anak b0ngsunya yang berusia empat bulan sebagai anak angk4t.

“Saya ingin membesarkan mereka sendiri. Seb0lehnya saya tidak mahu memis4hkan mereka bertiga. Biarlah membesar bersama-sama,” katanya.

Hussain turut menyatakan h4srat untuk berpiindah berdek4tan kediaman saud4ra isterinya kerana biimbang tlada siapa menjaga anaknya.

HasiI perk0ngsian hldup Hussain bersama Marihah sejak 15 Mac 2014 dikurniakan dua lagi sahaya m4ta berusia lima dan tiga tahun.

Kredit: CC

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini