LDR H4mpir Setahun, Dayah B4kar Teruuja Dapat Tunjuk Anak Membes4r [VIDEO]

H4mpir setahun tidak dapat bersua muuka dengan suami terciinta yang bertug4s di Australia, peng4cara Dayah Baakar t44bah membesarkan anak lelakinya se0rang diri. Sejak h4mil sehiingga ke hari ini, cuma panggiilan vide0 menjadi penghubung antara dua benua.

Nak lepas riindu kat isteri, anak dapat vide0 calll sahaja

Semakin ku4t di sampiing keluarga dan juga sah4bat handai, Dayah saban hari tidak l0kek berk0ngsi perkemb4ngan anaknya bernama Achbar Muhammad Fahri yang kini sudah pun berusia 4 bulan. Biarpun suaminya, K4pten Hanif Hamidi tidak dapat berada di sampiing sep4njang ‘si keciil’ itu membesar, tetapi peng4cara berkenaan senti4sa memastikan setiap m0ment pentiing akan dik0ngsikan bersama.

Anak dah pandai berguliing, pandai dia tunjuk depan Baba

Dalam sebuah vide0 yang dik0ngsikan menerusi IG St0ry Dayah Baakar semalam, suas4na seb4k menyelubungi apabila kedua-dua suami isteri tersebut teruja meliihat anak suulung mereka sudah pandai berguliing. Kedeng4ran suara si ayah kuat memberi sok0ngan dari jauh kepada Achbar walaupun cuma melalui vide0 calll.

Tonton Video Disini

Bila suami dapat balik ni? Hikm4h besar men4nti korang InsyaAllah

Menerusi ruangan k0men, raata-raata netiizen dan juga rakan artiis tuurut sama sediih melihat vide0 berkenaan. Di sampiing itu, ramai yang memuuji ketab4han Dayah dan juga suami selain mend0akan sem0ga mereka sekelu4rga dapat dis4tukan kembali keelak.

Sumber: Instagram Dayah Bakar, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini