Lel4ki K0ngsi Ke4daan R4kan Lep4s Diseng4t Tebu4n, “Si4pa Gel4k D0sa…”

Bagi sesiapa yang pernah melalui pengalaman diseng4t tebuan, tentunya tahu dan cukup faham dengan kesakit4n yang terp4ksa ditanggung. Bukan sahaja s4kit malah anggota badan yang disengat juga akan menjadi bengkak dibuatnya.

Sama macam gelagat seorang lelaki ini yang menjadi m4ngsa apabila mukanya diseng4t oleh tebuan baru-baru ini. Namun apa yang menarik perhatian ialah keadaan mukanya yang kelihatan lucu akibat daripada kejadian tersebut.

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik video berkongsikan keadaan rakannya itu selepas diseng4t tebuan semasa bekerja. Turut dapat dilihat, seorang lelaki dengan keadaan mukanya yang bengkak sehingga menyebabkan matanya sepet.

Dalam masa yang sama, lelaki itu turut sama menahan ketawanya apabila keadaan mukanya itu mencuit hati yang lain. Oleh kerana keadaan mukanya yang bengkak itu, ia turut membuatkan lelaki itu kelihatan lain daripada biasa dan hil4ng rupa asalnya itu.

Walaupun menjadi m4ngsa diseng4t tebuan, netizen turut memuji kegigihan lelaki itu yang masih lagi meneruskan kerjanya. Dalam masa yang sama, netizen berseloroh tentunya lelaki itu turut menjadi m4ngsa usik4n rakan-rakan lain di tempat kerja.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur melihat keadaan lelaki itu selepas diseng4t tebuan. Malah ada yang tidak menyangka lelaki itu cukup kuat masih meneruskan kerjanya walaupun selepas apa yang berlaku.

“Kenapa lah keluar fyp time saya tengah makan ni.”

“Kena tebuan pun boleh buat kerja lagi. Kira steady lah bro…”

“Aku tengok pun gelak. Muka macam Shinchan.”

“Macam pelakon orkestra jepun.”

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di bawah:

Sumber : HCL

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini