Lenguh Pingg̷ang Tunggu Tr̷affic Light, Brader Mer̷ajuk Tongk̷at Mot̷or D̷akap Tub̷uh

Lenguh Pingg4ng Tunggu Tr4ffic Light, Brader Mer4juk Tongk4t Motor Dakap Tubvh | Tak din4fikan, situasi menvnggu traffic light di persimp4ngan jalan kadang kala mengvji kesab4ran. Oleh itu, terdapat sebah4giannya meng4mbil pelu4ng untuk mel4kukan pelb4gai hal unik sementara menvnggu lampu tersebut bertukar hijau. Kalau tak perc4ya, mungkin anda boleh lih4t sendiri sebuah video tul4r ini.

Gel4gat rare waktu tunggu lampu isy4rat tukar hijau..

Menerusi pot0ngan video yang dimuat naik oleh pengguna TikT0k @razuanrain, dia semp4t mer4kam gel4gat sel4mba se0rang penungg4ng mot0r lelaki ini mem4kai helmet kelabu. Difah4mkan, kej4dian itu berlaku di sebuah persimp4ngan traffic light di Kedah.

Traffic light lama sangat sampai mer4juk tongk4t mot0r kat tepi & dakap tubvh..

G4ra-gar4 lampu isy4rat terlalu l4ma untuk bertukar hijau, dia menurvnkan tongk4t mot0sikal miliknya di tepi persimp4ngan jalan. Lelaki berkenaan mal4h berd1ri di gar1san kuning samb1l memelvk tubvhnya sepanjang rak4man itu se0lah-olah mer4juk. Terny4ta, situasi itu mencetvskan gel4k taw4 pengguna jalan raya lain yang kebetulan meny4ksikan gel4gat lelaki berk3naan.

@razuanrain

bosan tggu traficlight merah lama sgt ke bang🤣🤣🤣

♬ Bang Jago – i p a n g l i w a n d o u w

Bawa mot0r berjam-jam mau tak lengvh, dia nak berdlri pula..

Siapa s4ngka, aksi lelaki ini turvt menjadi tul4r di Twitter dan mer4ih hampir 200 ribu tont0nan. Rata-rata netizen terh1bur dengan gel4gat spontan brader berk3naan. Tidak terkecvali juga ada antara mereka yang bersel0roh mengenai situasi ters3but.

Sumber : Twitter iamshuhaiza1, TikTok razuanrain, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini