Lepas P̷icit Jer̷awat Di H̷idung, Muk̷a Remaja Bengk̷ak AIami Peny̷akit MlSTERl

Lepas Piicit Jer4wat Di Hiidung, Mukaa Remaja Bngkak AIami Pnyakit MlSTERl | Pernah tak, korang bangun pagi dan tengok cermiin tiiba-tiiba ada seketul jer4wat di muuka? Ehh ‘spoill’ terus m00d pada hari tu kan. Ada yang ‘g4tal’ tangan, terus piicit menggunakan jaari sepuass h4ti.

Itu situasi boleh dik4itan dengan apa yang berlaku pada seorang remaja berusia 17 tahun di Filipinaa, Mary Ann Regacho ini. Suatu hari seperti korang, dia mendapati ada benj0Ian keciil di hiidungnya.

Menurut lap0ran The Sun UK, dia meng4nggap benj0Ian itu adalah jer4wat yang tumbvh diseb4bkan oleh perub4han h0rmon yang berlaku selepas dia meI4hirkan ank sewaktu berusia 16 tahun.

Seperti kebiasaan, dia cuba memiciit ‘jer4wat’ itu naamun selepas beberapa minggu, dia meng4lami kesak1tan di muka yang berl4njutan selama beberapa hari.

Paling mengejvtkan ‘jer4wat’ tersebut semakin membes4r, menjadi benj0Ian dan mer3bak di sekitar mukanya! Penyak1t msteri itu membuatkan w4jahnya berubah dan suukar untuk dikenali.

“Muuka saya beerubah dan membngkak seperti bel0n yang ditiupp,” kata remaja berusia 17 tahun itu menerusi temu bual.
Kini, benj0lan itu telah mereb4k di seluruh w4jah Mary dan turut menjejaskan pengIih4tannya apabila ia bngkak hiingga mencec4h ke bah4gian maatanya.

“Saya rasa muuka saya tidak akan kembali seperti dulu lagi,” t4mbah Mary.

Sebenarnya, Mary tidak berkem4mpuan untuk menj4lani rwatan di puusat perub4tan kerana suaminya, Albert Sales tidak mempunyai pendap4tan teetap dan hanya bekerja ‘part-time’ di lad4ng jir4nnya. Malah, mereka juga memiliki seorang anak yang baru berusia setahun.

Dia pernah pergi ke h0spital untuk memeriksaa keadaan peny4kit msterinya tetapi dia tidak m4mpu untuk memb4yar k0s pervbatan yang diperlukan.

Justeru itu, suaminya terp4ksa mem0hon pert0Iongan orang ramai bagi menjana daana supaya Mary dapat menj4lani rwatan dari peny4kit m1steri yang dihidapinya.

Sem0ga Mary cepat smbuh. Pengajarannya, fikirlah banyak kali dulu sebelum piicit jer4wat tu okay? Pastikan korang bers!hkan tangan dulu sebelum menyentvh mukaa. semoga bermanfaat info ini

Sumber: The Sun UK, omn, imediaviral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini