M4nisnya Kahwin Mud4, Suami St0p M4in G4me F0kus Isteri Nak Attention [VIDEO]

M4nisnya Kahwin Mud4, Suami St0p M4in G4me F0kus Isteri Nak Attention [VIDEO] | Sudah menjadi lumr4h, setiap yang bercinta pasti saja mahu mendirikan rumah t4gga kan? Zaman sekarang ini, usia muda bukanlah fakt0r pengh4lang untuk berkahwin kerana lebih banyak mem0ri m4nis dapat dic1pta bersama. Walaupun banyak cab4ran bak4l men4nti, tapi semuanya boleh dih4rungi bersama apabila keserasian dap4t diwujvdkan antara suami dan isteri.

M4nisnya bila kahwin muda…suami terus st0p main g4me bila isteri nak attention & kasih sayang

Baru-baru ini, gel4gat sep4sang peng4ntin muda yang baru saja sel4mat diijab k4bulkan pada 10 Okt0ber lalu telah menjadi tumpvan ramai di aplikasi TikT0k. Dalam rak4man berdurasi 14 saat tersebut, g4dis yang dikenali sebagai Nur Aisyah ini ter1ngin mel1hat re4ksi suaminya tatkala dius1k ketika sedang f0kus berm4in g4me. Selep4s meng4ngkat tangan, dia terus memelvknya sekali g_us berada dalam pang_kuan lelaki tersebut. T4npa dis4ngka-s4ngka, suami Aisyah terus melet4kkan k0nsol yang dipeg4ngnya untuk member1kan perh4tian kep4danya.

@real.eycah

♬ All To Myself – Dan + Shay

Manj4nya dengan suami…Mak nak kahwin, kasih4nilah kami yang s1ngle ni

Bukan saja berjaya mer4ih lebih 35 ribu views set4kat ini, rata-rata netizen bersel0roh ingin kahwin cep4t sup4ya dapat rasa m0ment swe3t seperti dalam video terb4bit. Dalam pada itu, ada juga yang tak ketingg4lan memberi uc4pan berm4kna sem-pena perk4hwinan mereka baru-baru ini.

Sumber: IG & TikTok real.eycah, Kish Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini