Mahu Suami Temankan, Isteri Langsung Tak N4ngis & Jeriit Bers4lin Anak Sulung [VIDEO]

Dalam pr0ses melahiirkan bayii lebih-lebih lagi anak suulung, kebanyakan ibuu akan menjadi gement4r sehiingga kad4ngkala g4gal meng4wal diri serta em0si. Walaupun suusah, sebenarnya ‘keten4ngan’ adalah kuncii paliiing ut4ma dalam berh4dapan detiik getiir ini. Men4ngis, menjeriit dan mer0nta adalah situ4si biasa ketika berada di dalam dewan bers4lin. Naamun siiapa s4ngka, pengal4man se0rang wanita ini ny4ta cukup berbeeza sekali gu.s meng4gumkan ramai.

Tak menjeriit langsung sep4njang bers4lin…Guna tekniik pern4fasan yang betul

Sambiil ditem4ni suami di sebelah, pr0ses kelahiiran wanita tersebut berj4lan dengan sangat l4ncar dan ten4ng apalagi selepas mendengar kata-kata sem4ngat daripada d0ktor. Walaupun ib4rat sedang bert4rung dengan ny4wa sendiri, ru4ngan bilik itu dipenuhii dengan auraa yang cukup p0sitif. Tidak langsung menj3rit atau nampak cem4s, ibu berkenaan dilihat begitu santai s4mbil menggunakan tekniik pern4fasan yang betul mengiikut sar4nan daripada petug4s kesih4tan yang berada di sana.

Tonton Video Disini

Santaii macam tu sekali ibuu ni…Ibunya luar biasa

Cukup luar biiasa, dia berjaya mengh4rungi fasa meny4kitkan itu tanpa menitiiskan aiir mata langsung dari awal hiingga penghvjung. Apabila dapat mem3luk anaknya di dalam dak4pan sendiri buat kali pertama, ketika itu barulah w4jah sediih ibuu ini kelih4tan. Menjengah ke ruangan k0men, netiizen juga memuuji ketenangan luar biiasa yang dipraktikkan oleh wanita ku4t ini. Mal4han sesetengahnya mula berk0ngsikan pengal4man bers4lin masiing-masiing.

Sumber : Instagram Bidan Novel, Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini