Mahukan Rezeki Sentiasa Masuk, Bahagiakan Isteri Lebih Daripada Orang Lain

Mahukan Rezeki Sentiasa Masuk, Bahagiakan Isteri Lebih Daripada Orang Lain | Pada zaman ini, ramai lelaki yang sibuk mencari rezeki tetapi kurang menjaga hubungan baik dengan isteri masing-masing. Kadang-kadang nak mengadu pun tak sempat. Mana tidaknya, balik kerja terus tidur dan keluar pun bersama kawan-kawannya sehinggakan menyebabkan isteri merasakan tidak dihargai. Kadang-kala suami tidak pernah pun memberikan hadiah atau mengingati tarikh-tarikh penting dalam rumah tangga.

Utamakan isteri dahulu… barulah senang untuk bahagia

Lelaki sepatutnya mengutamakan isteri daripada orang lain kerana masa untuk kita luangkan bersama itulah yang akan mendatangkan kebahagiaan kepada isteri kita. Sehubungan itu, Hafizul Hakim menerusi perkongsian di Facebook terpanggil untuk menasihati golongan suami agar jaga perasaan isteri masing-masing. Jika mereka tak bahagia, maka pastilah ahli keluarga lain yang akan menerima tempias negatifnya.

Periksa kembali hubungan kita dengan isteri untuk rezeki yang luas…

Menurutnya lagi, para suami perlu membahagiakan isteri serta menghargainya supaya rezeki yang datang akan lebih melimpah ruah. Oleh sebab itu, para suami usah merasa risau apabila tidak dapat memperolehi pendapatan yang setimpal kerana yang boleh melancarkan rezeki adalah hubungan bersama isteri. Paling mustahak adalah jaga hatinya dan perbetulkan kesilapan sendiri, barulah hidup pun akan jadi lebih mudah.

Sumber: FB Hafizul Hakim

Don’t Foget To Follow Fanpage And Subs Youtube Channel Admin
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini