Lelaki Meng̷aku Pengembara Masa Datang Dari Tahun 5000, D4kwa Bandar LA Akan TenggeIam, Siap Beri Bukti Bergambar

Seorang lelaki mend4kwa bahawa dirinya se0rang penggemb4ra masa yang dat4ng dari tahun 5000 dan mengatakan seluruh bandar di Los Angeles (LA) akan ditenggeIami air kerana perubahan iklim, malah dia juga meng4ku memiliki bukti bergambar mengenai kej4dian itu.

Menurut Daily Star, lelaki itu telah memberitahu perkara tersebut kepada kru kamera dari ApexTV. Dia mend4kwa bahawa dia merupakan sebahagian daripada eksperimen penggembaraan masa yang dirahsiak4n pada tahun 2004 dan telah dihantar ke 3,000 tahun ke depan.

Dia mend4kwa pernah bekerja di sebuah makmal di LA dan diberikan tuga$ untuk pergi ke masa depan dan mengambil gambar.

Dakwanya lagi, ketika tiba di masa depan itu, dia ‘disajikan’ dengan pemandangan bandar LA yang ditenggeIami oleh perairan yang da$yat.

K0nonnya untuk meIindungi identiti, waj4h lelaki itu ketika ‘diwawancara’ telah dikaburkan dan suaranya juga disunting.

“Saya akan menceritakan klsah yang meng3jutkan anda, saya tiba di suatu l0kasi yang semuanya diperbuat daripada kayu, selepas itu baru saya sedar bahawa ia merupakan bandar LA tetapi telah ditenggelami air,” katanya.

Dia juga mendakwa telah bercakap dengan orang yang tinggal di sana dan mereka memberitahu bahawa banjir besar telah berlaku akibat dari pemanasan global.

Sumber: Daily Star Via SK

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini