Mmber T̷akut Sampai P̷anjat Pintu, Kucing S̷akat Tetamu Nak Masuk Rumah [VIDEO]

Bukan set4kat c0mel, mal4han telatah n4kal dan m4nja kuciing pasti boleh ‘menc4irkan’ haati sesiapa sahaja. Maka tidak hair4nlah jikalau ramai yang s4nggup menjadikan ‘si bulus’ ini sebagai h4iwan pelih4raan. Akan tetapi, ada juga segeliintir indiividu yang engg4n mendek4tinya gaara-gaara kur4ng selesa dengan keh4diran bin4tang itu sebagaimana tuular di Twitter baru-baru ini.

Entah per4ngai siiapa Abu ni ikut… memang jeniis suka s4kat tet4mu

Ali Surabayaa telah berk0ngsi video gel4gat tatkala kuciing kesay4ngannya sed4ng mengusiiik sah4batnya yang hadiir di rumah. N4mun apa yang mencuiit haati, pemuda tersebut s4nggup berpaut pada bah4gian piintu kaayu dek kerana t4kut didekati ‘si bulus’ berkenaan. Seak4n-akan menget4hui keh4dirannya digeruni, bin4tang itu terus meny4kat rakan tu4nnya. Luucunya, Ali meng4kui per4ngai h4iwan pelih4raannya memang sejeniis yang suka meny4kat tetamu.

Macam tahu saja orang t4kut… ikut per4ngai tuan la agaknya pandai meny4kat

Menjengah ke ru4ngan k0men, raata-raata netiizen ny4ta terhiibur melihat gel4gat n4kal ‘si bulus’ yang tidak heenti mengg4nggu pemuda berkenaan. Selain bersimp4ti dengan n4sib rakan Ali, mereka juga bersel0roh k0nonnya per4ngai kuciing itu mungkiin sama seperti tuannya. Secara keselvruhan, video tuular tersebut telah berjaya mer4ih 23 ribu juumlah tont0nan hiingga set4kat ini.

Sumber: Twitter ali_surabayaa, Kiisah Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini