Muk4 An4k Asyik lkut Bap4k, Wawa Zainal Ser0nok Akhirnya D4pat Anak Waj4h Sama Mirip Dia

Siapa tidak kenal dengan pasangan selebriti yang sama cantik sama padan iaitu Aeril Zafrel dan Wawa Zainal. Pasangan ini telah selamat menimang cahaya mata keempat mereka tahun lalu.

Pada mulanya anak bongsu mereka diberi nama Jibril Ibtisam. Namun nama itu telah ditukarkan kepada Muhammad Fahri kerana anak bongsu mereka sering menangis.

Tidak banyak gambar baby Fahri dikongsikan oleh kedua ibu bapanya. Namun kelmarin, Wawa telah memuat naik video Fahri yang kini sudah berusia 3 bulan lebih. Cepat sungguh masa berlalu.

Menerusi video yang dikongsikan oleh Wawa di akaun Instagram miliknya, kelihatan Wawa sedang berborak dengan anak bongsunya. Di ruangan kapsyen, Wawa mengatakan bahawa Fahri sangat suka ‘bercakap’ dan ketawa apabila bangun daripada tidur. Namun apabila sudah mengantuk, Fahri akan tantrum dan menangis seolah-olah kena pukul.

View this post on Instagram

bsp;

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Video yang dikongsikan oleh Wawa kini telah ditonton lebih 323 ribu tontonan oleh peminat Wawa. Kecil-kecil dah pandai tarik perhatian orang dengan wajah comelnya itu.

Terdapat juga netizen yang mengatakan bahawa wajah Fahri sangat seiras dengan Wawa. Hal ini menyebabkan Wawa berasa sangat seronok.

Tak lama lagi mesti kita akan melihat Fahri dah boleh berjalan dan bercakap. Semoga Fahri membesar menjadi seorang anak yang soleh.

Sumber:SinarViral

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini