Muka Kedvt Macam Orang Tua, Wanita Akui T4kut Nak Meng4ndung Lagi [FOTO]

Muka Kedvt Macam Orang Tua, Wanita Akui T4kut Nak Meng4ndung Lagi [FOTO] | Biarpun keham1lan merupakan id4man setiap wanita, namun mereka h4rus bersedia dalam mengh4dapi pelbagai kemungkinan. Hal ini kerana, setiap al4han yang dialami oleh ibu meng4ndung boleh had1r dalam situasi berbeza-beza. Kelih4tan tua dan berk3dut, begitulah yang berlaku kepada seorang wanita ini.

Diuji perub4han muka yang agak ser4m.. Bengk4k, kedvt & hit4m
Menerusi perk0ngsian di Facebook, Nur Azs menceritakan

pengalaman yang ditempuhinya sek1tar setahun lalu. Menvrut wanita ini, dahulu waj4hnya yang normal tib4-tiba berubah menjadi bengk4k serta berk3dut sewaktu meng4ndungkan cahaya sulungnya. Malah dia sendiri terk3jut dengan perub4han yang berlaku kerana belum pernah meng4laminya sebelum ini.

Ada yang h1na, ada juga memah4mi.. Mama sampai t4kut nak meng4ndung lagi

Seperti ind1vidu lain, Nur Azs meng4kui tak lari daripada dih1na segilintir masy4rakat. Meskipun aw4lnya agak tert3kan dengan perub4han tersebut apabila waj4hnya berubah se4kan orang tua, namun ibu muda ini bersyukur kerana perub4han yang dialaminya itu hany4lah bers1fat sementara. Dalam pada itu, dia juga semp4t bersel0roh meng4takan t4kut untuk meng4ndung lagi.

Pembawakan bud4k ni lain-lain, semoga waj4h kembali pulih..

Dik0ngsi sejak semalam, siapa s4ngka perk0ngsian tersebut mendapat perh4tian ramai. Menjengah ke ruangan komen pula, rata-rata netizen melu4hkan rasa k4gum dengan wanita ini yang begitu tab4h men3mpuhi fasa keh4milan tersebut.

Sumber : Facebook Nur Azs, Kish Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini