N4ngis Anak Nak Balik Ke Bandar, Ramai Se’bak Teriingat Mak Ayah Sendiri [VIDE0]

Ib4rat ‘ditat4ng bagai miinyak yang peenuh’, begitu perump4maan sesuai untuk mengg4mbarkan kasiih sayang setiap iibu bapa. S4nggup mel4kukan apa sahaja, peng0rbanan mereka tidak dapat dib4las sehiingga ke akhiir h4yat. Malah ada kalanya hatii tuaa itu juga saayu apabila mengen4ngkan anak masiing-masiing telah berk4hwin dan tingg4l berj4uhan. Demikianlah gamb4ran boleh diliihat menerusi pap4ran se0rang waniita di TikT0k sehiingga menjadi perhatiian ramai baru-baru ini.

Keluarga anak nak balik ke rumah, tapi g4gal t4han sediih…balik setiap 2 minggu

Puan N0ra berk0ngsi vide0 tatkala ayahnya berdiri di piintu kereta sebelum berpiisah dengan keluarga anaknya. Se0lah-0lah keber4tan melep4skan mereka pulang ke rumah masiing-masiing, w4rga ema’s itu dilihat g4gal men4han tangiisan. Ujar waniita ini, kebiasaannya dia akan pulang ke hal4man k4mpung setiiap dua miinggu sekali sem4ta-mata untuk menjeenguk lelaki berken4an. Biarpun seriing berkvnjung, naamun dek kerana fakt0r usia membuatkan hatiinya mudah rasa kesunyiian.

@noramusz

dia menagis kepulangan kita,suatu hari nanti kita akan menagis akan kehilangan dia #abah #fyp #rindutiadapenhujung

♬ original sound – rico cbf 27 – rico cbf 27

Jar4ng tengok ayah men4ngis depan anak…harg4ilah mereka sementara h4yat masih ada

Ruangan k0men bukan sahaja dib4njiri dengan pelbagai re4ksi, mal4han raata-rata netiizen juga meng4kui riindu akan ibu bapa masiing-masiing yang telah pergi buat selamanya. Secara keselvruhan, paparan tersebut telah berjaya mer4ih lebih sejuta jumlah tontonan set4kat ini.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini