P̷asrah Disak̷at Kakak – “Dulu Kak Ngah Jumpa Adik Masa B̷aby Kat T0ng S̷ampah”

Setiap indiividu yang dil4hirkan seb4gai anak b0ngsu seriing diangg4p sangat bertu4h kerana pasti dapat perh4tian lebih daripada ibu bapa. Tapi mereka juga pasti tidak terlep4s daripada dis4kat adik-ber4dik lain seperti g4dis bernama Nazifa yang ‘memb0ngkar’ satu ceriita lama tent4ng sej4rah adiiknya.

Dulu kak ngah & kak long jumpa b4by tepi t0ng s4mpah…nanti adiik dah bes4r k0non mak lar4ng jangan buka ceriita ni

Ujarnya suatu ketika dahulu, se0rang b4yi telah ditemvkan di tepi t0ng s4mpah sewaktu berj4lan bersama kakak sulungnya di sebuah t4man perm4inan. dia tuurut semp4t bersel0roh t4kut nanti adiknya dijaga pula oleh anj1ng yang berada di kaw4san terb4bit. Walaupun kon0nnya semua ahli kelu4rga tak mahu meng4mbil anak keciil tersebut, tapi Nazifa sendiri nek4d untuk ‘mengu1ipnya’ atas d4sar kasih4n.

@nazifa16_

CERITA AMPA MACAM MANA ? 😂 kalau aku macam ni HAHAHA. Pernah tak cerita ? #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypppppppp

♬ original sound – nazifa16 – nazifa16

Anak b0ngsu memang selalu kena macam ni…kalau bud4k keciik mesti teri4k dah

Tak cukup dengan itu, Nazifa malah bersel0roh mengat4kan ceriita lama itu akhiirnya terp4ksa dided4hkan apabila si adiik tak h4rgai segala peng0rbanannya. Selain mencuit haati gaara-gaara dialek Ut4ra yang pek4t digunakan, raata-raata netiizen m4lah tuurut berk0ngsi kiisah yang lebih kurang sama mengenai diri m4sing-m4sing. Secara keseluruhannya, vide0 yang memap4rkan gel4gat lucu antara 2 ber4dik ini telah mer4ih lebih 200 riibu juml4h tont0nan setakat ini.

Sumber: TikTok nazifa16_ , Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini