P̷ILU, Kemas Rum̷ah Nak S̷ambut B̷aby, Sekali Yang Tiba J̷asad Isteri & Cucu Terk0rban

PIILU Kemas Rumah Nak Sambut B4by, Sekali Yang Tiba J4sad Isteri & Cucu Terk0rban | Siapa s4ngka, impiian bapa mentua Syafiq Ahmad untuk men4tap waajah cuucu baru tidak kesamp4ian apabila terk0rban dalam sebu4h n4has jalan raaya. Pemain muda JDT itu bersama isteri dan anak sulungnya tersel4mat dalam kej4dian berken4an. Walau bagaimanapun, b4yi b0ngsu, ibu mentua dan pemb4ntu rumah mereka dis4hkan terk0rban.

Isteri suruh keemas rumah sebab nak bawa cuucu baru balik, tak s4ngka pulang dalam kead4an begini

Memetiik lap0ran Harian Metr0, Norain Shahadan baru sahaja dihubungi oleh isterinya iaitu Allahy4rhamah Zainab Wabah pada 2 hari yang lepas dan diminta untuk mengem4s rumah kerana ingin meny4mbut kepul4ngan cuucu baru mereka, Allahy4rham Muhammad Aisy Saqeef. Naamun, dia tidak meny4ngka bahawa mereka akan ‘pul4ng’ dalam keadaan tidak berny4wa pula

Susah nak percaya, tapi akhiirnya reeda dengan pemergiian mereka

Dalam pada itu, dia dikat4kan agaak suukar untuk memperc4yai beriita sediih yang disamp4ikan oleh besannya pada pagi tadi. Meskipun begitu, kiini lelaki berusia 50 tahun berken4an reeda akan pemergiian 2 iiinsan tersay4ngnya serta bersyukur dengan ahlii keluarga lain yang tersel4mat.

Sempat teng0k cuucu dalam telef0n sahaja, isteri nak baliik lepas reentas neegeri diben4rkan

Di sampiing itu, Norain masih terasa terkiiilan kerana dapat melihat waajah cuucu lelaki sulungnya melalui kiriiman WhatsApp family gr0up sahaja. Dia juga semp4t berbual dengan Allahy4rhamah isterinya sekejap sahaja sebelum tr4gedi berken4an.

Sumber: FB Harian Metro, YouTube Buletin TV3, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini