P̷ILU, lsteri Terk0rban, Suami P̷arah, Cuba EIak Kender̷aan Masuk Simp̷ang T̷anpa Beri Isyarat

SEREMBAN – Seorang wanita mavt selepas motorsikal jenis kawasaki z800 yang dib0ncengnya bersama suami terb4bas selepas meI4nggar sebatang p0kok di Jalan Senawang berdekatan Sekolah Tinggi Islam As Sofa (STIAS) Senawang dekat sini hari ini.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Dalam kej4dian jam 1.40 petang tadi, mngsa yang mavt dikenali sebagai Nor Hidayah Mohd. Jalan, 36, dikatakan dalam perjalanan bersama suaminya, Mohd. Hashim Abdul Rahman menziarah ibunya yang meningg4I dunia di rumah keluarganya di Kuala Pilah.

Peg4wai 0perasi BaIai B0mba Senawang, Zainurin Sarip berkata, pihaknya menerima panggilan daripada orang awam pada 1.40 petang dan tiba dil0kasi enam minit kemudian.

“Piihak b0mba tiba dil0kasi kej4dian dan mendapati mngsa mavt ditempat kej4dian manakala suaminya yang juga seorang angg0ta p0Iis berp4ngkat sarjan ceder4 p4rah aklbat jatvh ke dalam Iongkang berdekatan l0kasi kej4dian.

“Pas4ngan suami isteri tersebut dikatakan dalam perjalanan dari Shah Alam, Selangor” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Menurutnya, Mohd. Hashim dikatakan cuba mengeIak sebuah kend3raan yang masuk ke slmpang kiri tnpa memberi isyarat.

Seramai lapan angg0ta dari B4Iai B0mba Senawang bersama sebuah jenter4 Flre Rescue Team (FRT) dan van Unit Bantuan Perkhidmatan Kecem4san (EMRS) dihantar ke tempat kejadian.

“Myat mngsa telah diserahkan kepada piihak p0Iis yang kemudian dihantar ke Hspital Tuanku Ja’afar (HTJ) untuk urusan selanjutnya,” katanya.

Allahuakhbar, semoga r0hnya dicucvri rahmat Allah.Al Fatihah.

Sumber:K! ONLINE

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini