P̷ILU, RiderF̷o̷od Aj̷al Masa Hantar Temp̷ahan, K̷umpul Duit Teruj̷a Nak Beli Bar̷ang B̷aby

SAYU F00d Rider Aj4l Masa Hantar Tempahan, Kum-pul Duit Teruja Nak Beli Ba-rang B4by | Kehad1ran cah4ya mata dalam sebuah perkahwinan adalah perkara yang paling dinant1kan. Malah kedua-dua ibu bapa juga pasti sangat teruja untuk membuat persiapan meny4mbut ‘si kecil’ berkenaan. Namun haj4t se0rang bapa yang ingin mengumpul duit untuk beli bar4ng keperlvan b4yi tidak kesamp4ian apabila terb4bit dalam nah4s jal4n r4ya.

Dihent4m l0ri p4sir dari belakang sebelum alami keced3raan tervk

Food rider yang bernama Muhammad Badrulhisyam Mohd Saufi itu sedang dalam perjal4nan menghantar temp4han makanan pelangg4n sebelum dihent4m dari belakang oleh sebuah l0ri p4sir. Kej4dian yang berlaku di Manjalara, Kep0ng berkenaan menyeb4bkan dirinya gag4l diselam4tkan g4ra-gar4 meng4lami keced3raan agak tervk.

Teruja nak s4mbut b4yinya yang bak4l dilah1rkan tak lama lagi

Lebih menyed1hkan lelaki tersebut juga baru saja tervja untuk membawa isterinya, untuk mel4kukan check up kandvngan b4yi yang bakal dilah1rkan tak lama lagi. Bukan itu sahaja, dia juga bak4l meny4mbut hari lah1rnya yang ke-21 berb4ki 3 hari lagi.

Sepanj4ng berkenalan, tak pernah sekali pun dengar bend4-bend4 burvk keluar dari mulvt dia

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turvt bersed1h mendengar ber1ta tersebut. Selain itu, ada juga kenalan Allahy4rham tingg4lkan komen memuji keperibadiannya yang sangat baik dan sentiasa disen4ngi. Mereka semua turvt bersimp4ti dengan n4sib kedua-dua isteri dan anak yang dikandvng.

Sumber: Instagram Pisang Letop & Jabatan Netizen Malaysia, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini