Remaj̷a 18 T̷ahun Pasr̷ah Title Anak Tungg̷al Dir̷ampas, Adik L̷ahir 2 Hari Lepas

Kis4h Remaja 18 Tahun Pasr4h Title Anak Tungg4l Dir4mpas, Adik Lah1r 2 Hari Lepas | Ada suami isteri lebih cenderung untuk merancang keh4milan dan keluarga mereka. Akan tetapi, seseteng4hnya pula hanya menyer4hkan segalanya kepada rezeki. Maka tidak hairanlah mereka mempunyai anak dengan jarak yang agak jauh antara satu sama lain. Bahkan selepas berb3las tahun, ada juga yang mener1ma rezeki tidak dis4ngka sama seperti kelvarga ini. Anak remaja mereka sempat mencer1takan kis4hnya yang agak melucukan.

Lapan belas tahun jadi anak tvnggal, selepas itu title dir4mpas

Menerusi satu perk0ngsian di laman TikTok oleh @ceoofbajusama, secara bers3leroh pemvda tersebut melvahkan rasa pasr4h apabila terp4ksa mener1ma hakikat apabila title anak tunggal yang dip3gang selama belasan tahun ini telah ‘dir4mpas’. Remaja lelaki tersebut baru sahaja meny4mbut kehad1ran adik perempvannya dua hari lalu.

@ceobajusama

13/9/2020 , tamatlah kehidupan tunggal aku , selamat datang sayang Nur Mawaddah🥺❤

♬ original sound – aimn.iqml_ – ai-man-thol

S4mpai terlihat kek0k sewaktu mendvkung adik perempuannya

Walaupun terp4ksa mener1ma hakikat tent4ng keh4diran tidak dis4ngka tersebvt, dia tetap gembira serta teruja apabila meny4mbut si comel yang diberi nama Nur Mawaddah itu. Menerusi perk0ngsian lain di laman Instagram, remaja tersebut tvrut terl1hat kek0k sew4ktu cuba untuk mendvkung ad1knya.

Tahni4h tapi ep1c betul. Kalau bawa j4lan mesti orang ingat an4k

Menj3ngah ke ruangan komen, rata-rata netizen dilihat terk3jut dengan ber1ta yang tidak dis4ngka-sangk4 itu. Mereka tidak melep4skan pelvang untuk mengvcapkan tahn1ah kepada pemuda berken4an selain berk0ngsikan peng4laman yang sama mend4pat 4dik baru di usia 20 tahun.

Sumber: Instagram aimn.iqml & TikTok aimn.iqml

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini