Pelawak Kumin KU2 Hembvskan Naf4s Terakhir, Terj4tuh Katil Dan Tak Sed4rkan Diri

SAYU Pelawak Kumin KU2 Hembvskan Naf4s Terakhir, Terj4tuh Katil Dan Tak Sed4rkan Diri | Setiap manusia yang bernyawa pasti akan pul4ng ke rahmatullah suatu hari n4nti. Tiada siapa pun yang boleh meramal perkara ini dan ia kekal menjadi rahsia Allah SWT buat selama-lamanya. Terkini, sebuah berit4 sed1h telah pun berlaku apabila sekali lagi dunia seni kehil4angan seorang lagi penghibur yang terkenal.

Kumin KU2 jatvh katil & tak sed4rkan diri, bakal dikebvmikan selepas waktu Asar

Khuzaimi Ismail atau lebih dikenali sebagai Kumin KU2 telah pun menghembvskan naf4s terakhir di kediamannya selepas terj4tuh dari katil dan tidak sedarkan diri pada 12.31 tengah hari tadi. Menurut Exco Agama Persatuan Seniman Malaysia, perkhabaran sedih tersebut baru sahaja diterima oleh pihak mereka dan memaklumkan bahawa bekas anggota kumpulan pelawak KU2 itu bak4l dikebvmikan selepas waktu Asar nanti.

Baru pulang daripada beli makanan, isteri dapati Allahy4rham di tepi katil dengan wajah kebiruan

Rakan baik kepada Allahyarham Kumin iaitu pelakon Yank Kassim telah menges4hkan berit4 sed1h ini. Menurutnya, balu Allahy4rham Kumin baru sahaja pulang daripada membeli mak4nan sebelum mendapati si suami berada di atas lantai tepi katil. Apabila diperiks4, penghibur berkenaan didapati sudah tidak lagi berny4wa dan wajahnya pula dalam keadaan kebiru-biruan.

Sumber: FB mStar Online, Berita Harian Online

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Sosial Media!!
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry