Pen4ngan Vir4l Tak Masuk Kelas 0nline, Ramai Pel4jar Call Cikgu Miinta Maaf

Pen4ngan Vir4l Tak Masuk Kelas 0nline, Ramai Pel4jar Call Cikgu Miinta Maaf | Beberapa hari lalu tul4r di media s0sial kis4h seorang guru lelaki ini termenung menvnggu keh4diran anak-anak mur!dnya bagi kelas online yang telah diad4kan. Kis4h yang telah dik0ngsi oleh anak perempuannya itu banyak mengund4ng simp4ti ramai.

Ramai anak mur!d call minta m4af, j4nji lepas ni akan masuk kelas

Terbaru menerusi p0rtal Harian Metro, guru bernama Mustakim Bajoori itu meng4takan sudah ramai pel4jarnya menghubvnginya sendiri bagi mem0hon maaf selain turut berj4nji akan menghadiri kelas tersebut selepas ini. Sebelumnya, beliau h4mpir kehil4ngan sem4ngat untuk meng4jar serta terfikir untuk meng4mbil pencen kerana kej4dian tersebut. Walau bagaimanapun, dia akh!rnya men4ngis kerana terl4mpau terh4ru dengan sok0ngan ramai yang sudi tularkan kisahnya.

Yang tak dapat j0in 0nline class, cikgu ada tingg4l modul belajar dekat sek0lah

Dalam pada itu, guru tersebut faham akan kekangan yang dih4dapi sesetengah pelajar kur4ng bern4sib baik apabila talian internet di kampung agak sukar untuk did4pati. Ada juga yang perlu berk0ngsi telefon p!ntar bersama adik-beradik lain. Bagi mengur4ngkan beb4nan anak mur!dnya, Mustakim Bajoori telah menyedi4kan modul pembelajaran dan ditingg4lkan di p0ndok sekolah untuk dikut!p. N4mun jauh di sudut h4ti, beliau turut kec3wa dengan sik4p ibu bapa yang seperti kurang prih4tin dengan situasi pembel4jaran an4k-anak.

Sumber: Facebook Harian Metro & Portal mStar

Kredit; Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini