[Video] Pengant̷in Perempuan men̷angis, bek̷as suami dan anak datang ke majlis perkahwinan

Pengantin Perempuan men4ngis, bek4s suami dan anak datang ke majlis perkahwinan (Video) | Vir4l di media s0sial negara jiran, sebuah majlis perk4hwinan bervbah menjadi suasana pilu apabila peng4ntin perempuan men4ngis melih4t bek4s suami dan anaknya datang mengh4diri majl1snya.

Tang1san si pengantin perempuan amat mem1lukan. Bahkan dia sempat men4ngis di pelvkan bek4s suaminya itu dengan seorang kanak-kanak lelaki yang berada di dak4pan bek4s suaminya.

Det1k itu membvatkan para tetamu juga ters3ntuh. Man4kan tidak, dahulu mereka adalah sebuah keluarga dan kini terp4ksa berp1sah meng1kut haluan masing-masing. Ditambah pula, lelaki itu datang bersama anaknya ke majlis perk4hwinan bek4s isterinya.

Meskipun begitu, ekspresi pilu lelaki itu tidak dapat disembvnyikan apabila mat4nya kel1hatan berk4ca dan senyvmannya yang berat menjadi bvkti kesed1hannya melihat bek4s isteri kini menjadi milik orang lain.

Dia juga semp4t meng4takan sesuatu agar isterinya kek4l tenang dan majl1s perkahw1nannya itu. Tidak diket4hui mengapa pas4ngan itu berp1sah dan juga ti4da maklvmat sama ada kanak-kanak itu adalah anak mereka b3rdua.

Namun, video v1ral itu juga membvatkan netizen berasa sed1h dan berkata, mengapa berp1sah kal4u masih sayang…

Tonton Video Penuh —-> Klik disini 

Sumber: Sosok

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini