Perginya kamu di penghuIu segaIa hari, guru Seb̷ak beka̷S peIajar m̷aut kemaIang̷an

PASIR GUD4NG – Seorang lelaki m4ut apabila kereta dip4ndunya meIanggar pok0k berh4mpiran Litar Pasiir Gud4ng, di sini pada Jumaat.

Dalam kej4dian pada jam 6.09 petang, kereta Proton Wira dip4ndu M Nor Sabirin Zainal, 21, hiIang kawaIan sebelum terb4bas dan mer3mpuh seb4tang pok0k di tepi jaIan berkenaan.

KemaIang4n tersebut mengakib4tkan kereta tersebut seakan ‘meIekat’ pada p4ngkal pok0k dan m4ngsa ters3pit di tempat duduk pem4ndu.

Seramai 10 angg0ta dari BaIai B0mba dan PenyeIamat (BBP) Pasiir Gud4ng dengan sebuah jent3ra Fire Rescue Team (FRT) serta satu Uniit B4ntuan Perkhidmatan Kecem4san (EMRS) dikejarkan ke tempat kej4dian.

K0mander 0perasinya, Penguasa B0mba Kanan II Shahrol Sub0h berkata, pihaknya mengeIuarkan m4ngsa menggunakan peraIatan khass Res-Q Tools.

“M4ngsa berjaya dikeIuarkan dalam masa kira-kira 30 minit dan dis4hkan mninggaI dunia oleh Pemb4ntu Pegawai Perub4tan yang hadir. M4ngsa diser4hkan kepada piihak p0lis untuk tiindakan Ianjut.

“0perasi t4mat pada jam 6.50 petang,” katanya dalam satu kenyataan yang dikeIuarkan di sini pada Jumaat.

Sementara itu, pem3rgian arw4h ditangisi kenaIan dan beka$ guurunya, Razlin Azlina.

“Innalillah. Semoga r0hnya ditemp4tkan dikaIangan orang-orang yang beriman. AjaI dan m4ut tidak mengenal usia. P3rginya kamu di penghulu segala hari. Kamu memang baik, bahasa yang baik.

“Teringat akan klsah di mana gambar ini berbicara. Ken4ngan tak m4mpu cikgu Iupakan. Bersunggvh kamu nyanyikan untuk cikgu, Sabirrin. Al-Fatihah,” tulisnya menerusi Faceb0ok.

Kredit: CC Via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini