Pern4h Putvs Tengah J4lan, Wanita Akhlrnya Berj0doh Balik Dengan Ex B0yfriend

Pern4h Putvs Tengah J4lan, Wanita Akhlrnya Berj0doh Balik Dengan Ex B0yfriend | Tidak din4fikan ramai daripada kita pernah kec3wa apabila hubvngan yang terj4lin putvs di tengah jalan. Namun ia tak berm4ksud itu penam4t seg4lanya kerana s0al jod0h mungkin boleh diranc4ng tapi bukan ditentvkan oleh m4nusia.

Kenal ex-b0yfriend pertama pada tahun 2009…tapi hubung4n tak dapat bert4han l4ma

Itulah yang berlaku kepada seorang peng4ntin baru dikenali sebagai Hanna Shuaib yang tul4r di Twitter baru-baru ini. Wanita m4nis ini meng4kui pern4h kenal rap4t dengan seorang jej4ka sej4k tahun 2009. Namun hubung4n dengan first b0yfriend tersebvt tak m4mpu bert4han lama dan mereka tel4h officially berpis4h.

Tak s4ngka berj0doh semula dengan ex b0yfriend…Alhamdulillah

Tapi sesungguhnya jod0h itu adalah r4hsia dan takd1r Tuhan yang p4ling ind4h. Si4pa s4ngka, dia telah bertemu semula dengan jej4ka yang sama sek1tar 5 tahun lepas. Selep4s kenal semula diri mas1ng-m4sing dengan lebih baik, ind1vidu yang pern4h menjadi bek4s tem4n lelakinya itu akh1rnya s4h bergel4r suami kepada Hanna Shuaib dalam satu m4jlis pernik4han yang diad4kan sec4ra sederh4na.

Betul kata or4ng, kalau dah jod0h mem4ng tak akan ke m4na…ind4h betul perc4turan Allah

Menjengah ke ruangan komen, r4ta-rat4 netizen menyifatkan soal jod0h wanlta ini begitu ind4h wal4upun ada pas4ng survtnya. Selain mend0akan kebah4giaan rum4h t4ngga couple itu, mereka juga terinsp1rasi dengan kis4h rom4ntik tersebut.

Sumber: Twitter HannaShuaib_ , Kish Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini