Pilu, Hil̷ang Ingat̷an Lepas Bers̷alin, Ibu Muda Pergi Tanpa Sempat Tatap Wajah Anak

SAYU Hilang Ingatan Lepas Bersalin, Ibu Muda Pergi Tanpa Sempat Tatap Wajah Anak | Hakikatnya pengorbanan terbesar seorang wanita adalah ketika bersalin. Demi melahirkan cahaya mata ke dalam keluarga, setiap ibu bukan sahaja menanggung alahan teruk sepanjang kehamilan malah perlu bersabung nyawa sepanjang proses tersebut.

Sehari lepas bersalin, Noor Syahira masih lagi dalam keadaan normal

Hasrat seorang ibu muda untuk menjaga anaknya tidak kesampaian apabila dilaporkan menemui selepas melahirkan anak pertama. Menerusi perkongsian di Facebook Mr Wan Cai Official, Allahyarhamah Noor Syahira binti Azizi dikatakan masih dalam keadaan normal sehari lepas melahirkan anak sulungnya pada 6 Ogos 2020.

Dijangkiti kuman & hilang ingatan…Dijemput Ilahi selepas beberapa terima rawatan

Walau bagaimanapun, dua hari kemudian kesihatannya semakin merosot secara tiba-tiba dan doktor turut mengesahkan Allahyarhamah dijangkiti kuman. Keadaan bertambah buruk selepas dia dikatakan mengalami pelbagai komplikasi termasuklah sawan dan hilang ingatan. Malangnya Noor Syahira telah dijemput Ilahi selang beberapa hari koma.

Apa yang bakal dilalui oleh suami lepas ini bukan satu perkara mudah…Tapi perlu bangkit demi anak

Mr Wan Cai Official turut menyatakan bukan mudah untuk bapa tersebut menguruskan anak setelah kehilangan isteri. Namun begitu, dia percaya lelaki berkenaan boleh meneruskan kehidupannya tanpa isteri di sisi dan seterusnya bangkit demi anak.

Sumber: Facebook Mr Wan Cai Official

Ceramah ustaz azhar idrus <—– Mohon join telegram Group ini.. dicipta khas untuk kita semua berkongsi ilmu..semoga bermanfaat untuk kita semua

Sibuk ungkit keburukan masing-masing

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini