PILU Muka Fedtri Yahya Cedera Terb4bit Nah4s, Isteri Tag1h Doa Supaya Lekas Sembvh

PILU Muka Fedtri Yahya Cedera Terb4bit Nah4s, Isteri Tag1h Doa Supaya Lekas Sembvh | Figura yang puitis, mesra dan senti4sa tak lek4ng daripada senyvman, itulah gamb4ran rakyat Malaysia terh4dap pers0naliti TV3 bernama Ahmad Fedtri Yahya ini. Selain karier tersebut, dia juga telah menempa nama sebagai antara penvlis lir1k popular di persada hibvran tan4h air. Meskipun hamp1r memasuki usia 40 tahun hadapan, dia nampaknya masih berj1wa muda malah baru saja berkes3mpatan membuat liputan langsung sempena Kayuhan Hari Malaysia dalam rancangan MHI semalam.

Fedtri terb4bit nah4s…bahag1an muka antara yang paling terj3jas tapi kini dah dij4hit

Namun begitu, Fedtri Yahya dikh4barkan telah terl1bat dalam sebuah nah4s pada hari yang sama juga. Perkara itu dim4klumkan sendiri oleh isterinya Nurul Anati menerusi semua laman sosial rasmi peng4cara berkenaan termasuklah di Instagram. Gara-gara ins1den itu, dia telah meng4lami keced3raan serius di muka namun semuanya telah dij4hit dalam sebuah oper4tion malam tadi.

Allahuakbar…semoga tiada yang ser1us & semoga Fedtri cepat sembvh

Justeru, isterinya mem0hon doa daripada seluruh rakyat Malaysia agar Fedtri kembali sembuh seperti biasa daripada dug4an ini. Sejurus dimvat naik, ruang4n komen ny4ta dihujani dengan ucapan takz1ah daripada rakan selebriti serta para peng1kut. Dalam pada itu, rata-rata mereka meng4kui agak terk3jut dengan kej4dian yang men1mpa personaliti TV3 berk3naan.

Sumber: IG fedtriyahya