PlLU, Suami beri ‘pet4nda’ 44 hari sebelum m4ut l4nggar b4bi hutann

TAPAH – Seorang lelaki m4ut selepas mot0sikal yang ditunggangnya mer3mpuh b4bi huutan di Kil0meter 59 Jalan Ipoh-Kuala Lumpur, di sini hari ini.

Dalam kej4dian pada pukul 12.05 tengah malam itu, m4ngsa, Muhammad Rasidi Shamsuddin, 35, m4ut di tempat kej4dian aklbat keced3raan p4rah.

Ketua P0lis Daerah, Superintenden Wan Azharuddin Wan Ismail berkata, kej4dian berlaku ketika m4ngsa yang menunggang motosikal jenis Naza dalam perjalanan pulang dari tempat kerja ke rumahnya di Bidor.

Katanya, apabila sampai di tempat kej4dian, motosikal ditunggang m4ngsa dipercayai mel4nggar seek0r b4bi huutan dan terb4bas.

“Aklbat pel4nggaran itu, m4ngsa mengalami keced3raan p4rah dan dis4hkan meningg4l duniia di tempat kej4dian.

“M4yat m4ngsa dibawa ke H0spital Tapah untuk beedah si4sat dan sias4tan kes dibuka mengikut Sek$yen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya.

Sementara itu, isteri arw4h yang dikenali sebagai Nor Hayati berkata, suaminya menunjukkan beberapa perub4han seoalah-olah memberi isy4rat dia akan pergii buat selama-lamanya.

“Ni la muka papa dalam masa 44 hari. Patutlah papa tak nak senyum. Rupanya dah tiada. Suruh senyum taknak senyum. Mama sayang papa sangat-sangat. Damailah papa kat sana,” tulisnya di Faceb00k.

Kredit: cempedakcheese

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini