PlLU, Suami Dil4nggar Pemandu Mаbvk, Isteri Lulvh Tenung Suami Tid4k Bɛrny4wa

SAYU Suami Dil4nggar Pemandu Mаbvk, Isteri Lulvh Tenung Suami Tid4k Bɛrny4wa | Tiada isteri yang mampu mɛngawal emos1 mereka selepas mɛnget4hui si suami yang sentiasa bɛrtvngkus lumus mencari sumber rezeki buat keluarga tiba-tiba mɛn1nggal dun1a dalam kɛadaan yang agak mɛnyed1hkan

Zahlawati Zahlan,47 merupakan isteri kepada arw4h Mohamed Zaili Mohamed, yang mаut dirɛmpvh oleh seorang pemandu m4buk disekitar 1.30 awal pagi.

Menvrut Zahlawati dia tidak akan mɛma4fkan pem4ndu berkenaan memand4ngkan dia bukan sahaja kɛhil4ngan suami mal4han kini h1lang tempat bɛrg4ntung.

Tambahnya, arw4h mɛlakvkan pɛlbagai pekerj4an sambilan semasa Per1ntah Kawalan Pergerakan (PKP) hanya untuk mɛn4nggung keluarga

Saya tidak maafkan, ny4wa tidak boleh dig4nti dɛngan wang, saya kini betul-betul hil4ng arah.

Arw4h buat pelbagai kerja tɛrmasuk mɛngh4ntar makanan yang ditɛmp4h pelangg4n melalui perniagaan kecil-kecilan saya. Kini saya hil4ng arah dan punca. Arw4h mɛningg4lkan empat anak tiri berusia tujuh hingga 15 tahun dan anak bersama saya berusia enam tahun, katanya ketika ditɛmui di Jabatan Forensik, Hosp1tal Kuala Lumpur (HKL).

Dia kɛluar untuk mɛnghantar mak4nan di rumah rakannya di Pantai Dalam pada jam 9.30 malam. Kira-kira jam 1.30 pagi saya cuba hubungi arw4h sebanyak lima kali namun tidak bɛrj4wab, namun pangg1lan keenam dij4wab orang aw4m yang mɛmaklvmkan suami saya tɛrb4bit kɛmal4ngan.

Saya terus bɛrg3gas ke lok4si dan mɛndapati arw4h sudah tidak lagi bɛrny4wa, dia dilih4t tɛrb4ring dalam kɛad4an bɛrlumvran dаr4h, katanya.

Kredit malayviral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini