Punyalah Struggle Nak Naik Buukit, Geng B4sikal ‘Terciiduk’ Budak Sel4mba Pot0ng

Punyalah Struggle Nak Naik Buukit, Geng B4sikal ‘Terciiduk’ Budak Sel4mba Pot0ng | Sejak kebel4kangan ini, aktiiiviti berb4sikal dilihat sudah menjadi trend terutamanya dalam kal4ngan anak muda. Malah aktiiviti beri4dah seperti ini sangat digal4kkan kerana dapat memb4ntu meningk4tkan st4mina diri. Maalah terdapat banyak insiiiden luucu boleh berlaku ketika beri4dah seperti yang dial4mi oleh ‘gengg b4sikal’ ini.

Guna gearrr rend4h, gengg b4sikal struggle nak k4yuh naikk buukit

Tuular di Twitter baru-baru ini, sebuah rak4man h4ngat memap4rkan sekumpvlan pemuda sedang beriadah s4mbil berb4sikal. Meskipun l0kasinya tidak dided4hkan secara terperinci, naamun mereka kelih4tan agalk struggle meng4yuh b4sikal untuk menaiki buukit sebelum berlaku satu insiiiden yang meluucukan.

Tiiba-tiiba mvncul se0rang buudak, sel4mba k4yuh pot0ng tepi & peecut laaju kal4hkan mereka

Naamun taanpa dis4ngka, mvncul se0rang budak lelaki yang tuurut seerta meng4yuh laaju b4sikalnya dari arahh bel4kang. Apa yang melvcukan apabila kaanak-kaanak berb4ju biru muda itu dengan sel4mbanya mem0tong mereka taanpa tunjukkan sebarang peenat leelah dan terus m4ju ke depan.

P0wer lah dik.. orang cakap ten4ga budak ni lain macam siikit

Menjeng4h ke ruangan k0men pula, raata-raata net!zen terhiibur melihat kej4dian tersebut selain bersel0roh bar4ngkali kaanak-kaanak itu mahu menvnjukkan keku4tannya. Secara keseluruhan, video berdurasi kurang daripada seminit tersebut berjaya mer4ih h4mpir 160 ribu tont0nan set4kat ini.

Sumber : Twitter KMZ_santai, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini