R̷indu Tiada Pengh̷ujung, P̷asrah Pemerg̷ian B̷akal Suami Walau 2 Bulan Lagi N̷ikah

Riindu Tiada Penghxjung, P4srah Pemerg!an B4kal Suami Walau 2 Bulan Lagi Niikah | Setiap peng4ntin tentu sahaja mendambakan h!dup bah4gia dengan insan terciinta. Namun sayangnya, sur4tan t4kdir bukanlah perkara yang kita boleh ub4h atau teeentukan sendiri.

Berapa bulan je lagi nak kahwin.. mem0ri takkan pernah aku lupa

Siapa s4ngka, h4srat seorang g4dis untuk mel4ngkah ke alam perkahwinan bersama b4kal suami tidak kes4mpaian. Menuurut g4dis yang mesra disapa Iekin, dia semp4t mengiiikat tali pertunangan hanya dalam temp0h siiingkat. Difahamkan, b4kal suaminya iaitu Mohd Khairul Adzhar Umar terlebih dahulu dij3mput Ilahi g4ra-g4ra satu masalah kesih4tan namun tidak dided4hkan secara terperiiinci. Dalam pada itu, g4dis ini tuuurut berk0ngsi beberapa screensh0t perbualan ter4khir bersama Allahy4rham tunangnya.

@azakin.co

Berapa bulan lg je nak kahwin..Memori tak kan pernah aku lupa😞..saya rindu awak😭#memories #fyp #tiktokmalaysia

♬ tetap di sini – azizrinaldi

Rindu ti4da penghvjung.. Sus4h nak terima keny4taan ni, hanya gambar & video ken4ngan saja pengubat riindu

Lebih menghib4kan lagi apabila h4mpir 90 per4tus persiapan sudah dibuat deemi kesempxrnaan m4jlis bah4gia yang hanya tingg4l kurang lebih 2 bulan. Wal4upun belum semp4t diijab k4bulkan, n4mun g4dis ini tetap aakur dan bersyukur atas perkenalan mereka. Sep4njang perkenalan mereka, Iekin menyif4tkan Allahy4rham tunangnya seorang yang baik dan sentiasa ada bersama sew4ktu susah mahupun senang.

Salam takzi4h, banyak-banyak bers4bar ye

Meraih hampir 300 ribu tont0nan set4kat ini, raata-raata netiizen bersimp4ti dengan n4sib g4dis ini selain mendoakan agar dia terus t4bah menempuhi dug4an. Tidak kurang juga yang berk0ngsi pengal4man sama diuji dengan pemergiiian ins4n tersay4ng.

Sumber : TikTok azkin, Instagram kiekin_, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini