Rehatlah Abang Di Negara Abadi -Ogy Luah Sed1h Pem3rgian Idris Md Diah

SAYU Rehatlah Abang Di Negara Abadi -Ogy Luah Sed1h Pem3rgian Idris Md Diah | Minggu lepas sahaja industri hiburan tanah air sudah keh1langan dua bintang berharga, Allahyarhamah Sandra Dianne dan juga Allahy4rham Zulkifli Zain. Hari ini, berita sed1h itu kembali menyelubungi industri apabila dikejvtkan dengan pem3rgian seorang pelakon veteran, Idris Md Diah.

Mengh3mbuskan naf4s ter4khir jam 3 pagi di kediamannya di Putrajaya

Pelakon berkenaan cukup sinonim membawakan watak seorang ayah dan juga datuk. Menerusi lap0ran Kosmo, pelakon yang popular dengan watak Pak Andak menerusi drama 7 Hari Mencintaiku 2 itu telah menghembvskan naf4s ter4khir pada jam 3 pagi tadi di kediamannya di Presint 9, Putrajaya. Jas4d Allahy4rham dibawa ke Desa Jaya untuk disemb4hyangkan, serta bakal dikebvmikan di Tanah Perkubvran Taman Ehsan, Kepong sebelum Zuhur nanti.

Ogy Ahmad Daud pernah bergandingan bersama pada tahun 90-an dalam satu telefilem

Turut terk3san dengan pem3rgian Allahy4rham, pelakon veteran Ogy Ahmad Daud semp4t memuat naik satu posting di laman Instagram. Seniwati berkenaan pernah berg4ndingan dengan pelakon lelaki berkenaan menerusi telefilem Bila Bulan Meng4mbang sekitar 1990-namun masih lagi berbekas di jiw4.

Bereh4tlah abang Idris di negara ab4di, urusan kamu di dun1a sudah selesai

Menurutnya, pelakon lelaki berkenaan adalah antara insan disegani kerana sik4p mer3ndah diri yang dimiliki. Malah, rakannya itu juga tidak pernah lokek berkongsi ilmu dan tunjvk ajar tenang dun1a lakonan.

Sumber: Facebook Kosmo & Instagram Ogy Ahmad Daud, Kisah Dun1a

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini