Rup4nya Jarang Makan Luar & Tak Berselera – Anak Ded4h Det1k Ter4khir ‘Pak Andak’

Rup4nya Jarang Makan Luar & Tak Berselera – Anak Ded4h Det1k Ter4khir ‘Pak Andak’ | Hari ini, industri hiburan tanah air sekali lagi dikejvtkan dengan pem3rgian seorang artis tempatan iaitu Idris Md Diah. Pelakon veteran tersebut mengh3mbuskan n4fas ter4khir pada jam 3 pagi tadi dalam kediamannya di Putrajaya dan telah dikebvmikan sebelvm waktu Zuhur tadi.

Sempat bertanya tentang kad kahwin, anak tak s4ngka itu soalan ter4khir ayah

Memetik laporan Harian Metro, Nur Alia Muliyani tidak meny4ngka pertanyaan mengenai kad kahwin adalah s0alan ter4khir daripada bapanya. Wanita berusia 27 tahun itu bagaimanapun tidak meng3syaki apa-apa dan memaklvmkan kad itu belum disiapkan lagi.

Selalu kaw4l pemakanan, tapi ayah makin ti4da selera makan

Menurut anak kedua Allahy4rham ini, mereka sekeluarga sering menjaga pemakanan kerana bapanya mengh1dap masalah kenc1ng manis. Akan tetapi sejak akh1r-4khir ini, seleranya sudah berkvrang dan dia juga jarang makan di kedai. Malah, Allahy4rham Idris juga tidak m4mpu mengvnyah makanan dengan baik.

Tak tunjvkkan sebarang t4nda… Allahy4rham dit3mui dalam kead4an puc4t & sejuk depan TV

Pelakon berusia 61 tahun berkenaan turut dikatakan gemar menonton TV seorang diri seh1ngga awal pagi dan tidak menvnjukkan sebarang t4nda perit. Terang Alia, ibunya ters3dar apabila mendapati bvnyi TV semakin kvat sebelum mendapati Allahy4rham dalam keadaan pvcat dan tubvhnya yang sejvk.

Sumber: FB Harian Metro, Kis4h Duni4