Rupanya Ini video panas punca Asri Janggut kena KEC4M

Rupanya Ini video panas punca Asri Janggut kena KEC4M | Ramai yang hantar video ni.. dah viral katanya sejak malam tadi lagi. Ya memang bukan video penuh, tapi pada kami, tak sepatutnya beliau ‘judge’ dan kata kebanyakan p0lis macam tu… Jgn kerana beberapa orang P0lis yang ‘kh1anat’ kita huk0m P0lis yang lain.. Tak patut lah kan…

Mungkin Sdra Asr1 Janggut tak berniat mengh1na, harap begitu lah… Doa yang baik baik.. Menurut seorang netizen yg agak femes juga, beliau menyebut bahawa dia baru sahaja selesai bercakap dengan tuan asr1 hot buger… tentang percakapan dia bab p0lis tentera tak jaga solat itu… Asr1 Janggut telah pohon maaf…

Dia maklumkan pada saya dia tersal4h cakap sebab dia tak biasa bercakap dengan berita live… Ok, sekarang ni kita tunggu respon daripada tuan punya badan sendiri. Rasanya dia perlu cepat respon dengan isu ni demi kebaikan bersama…

Admin fikir, tidak sal4h jika dia memohon maaf sekiranya tersal4h cakap kerana sudah pastinya ‘l0ntaran judgement’ seperti itu bisa menggur1s hati pihak p0lis. Admin percaya semua orang Muslim tahu kewajipan solat dan bukan takde polis yang baik dan beriman…

Admin bukan nak bagi ‘lauk kenduri’ kat netizen untuk kenduri tetapi berhati-hatilah bila menggunakan lidah, tersal4h cakap, bur0k pad4hnya… Mari tonton video…

Tadi saya baru sahaja selesai bercakap dengan tuan asri hot buger..tentang percakapan dia bab polis tentera tak jaga solat itu…Dia maklumkan pada saya dia tersalah cakap,dia tak biasa bercakap dengan berita live..Jadi insyaAllah dia ada bagitaw saya nak buat live bersama saya pada rabu 12.8.2020 mungkin malam…InsyaAllah…Jadi apa pun kita tunggu tuan badan sendiri menjawab apa yang dia cakapkan itu..

Posted by Tok Singa page on Selasa, 11 Ogos 2020

Dan ini respon daripada Asri Janggut di atas kekhilafannya…

Kredit video; Kami Sokong PDRM

Ceramah ustaz azhar idrus <—– Mohon join telegram Group ini.. dicipta khas untuk kita semua berkongsi ilmu..semoga bermanfaat untuk kita semua

Sibuk ungkit keburukan masing-masing