S̷AYU, “Baru Tahu Kenapa Aku M̷impi Kau” -Rup̷anya Hint Awal Akan ‘P̷ergi’ Buat Sel̷amanya

SAYU “Baru Tahu Kenapa Aku Miimpi Kau” -Rup4nya Hint Awal Akan ‘Perrgi’ Buat Sel4manya | “Tak apa sekarang maasa untuk kau reehat dan tenaanglah di sana.” Demikianlah luah4n seorang remaja ketika berk0ngsi kiisah pemergiian sah4bat baiknya bernama Fara Dilayla sekitar petang semalam yang menjadi perh4tian di Twitter baru-baru ini.

“Aku riindu kau Fara..” Seb4k ken4ngkan pemergiian bestfriend

Menuurut pemuda bernama Aqil Ash, dia sangat meriindu rakan baiknya itu dan mem0hon doa daripada orang ramai buat Allahy4rham. Siapa meny4ngka, di sebalik senyuuman yang sentiasa terukir di bibiir rupanya rakannya itu sedang bert4rung ny4wa mel4wan b4rah yang dialaminya. Dia juga menyiifatkan sahabatnya yang meesra disapa Fara itu seorang yang periiang dan peny4yang.

“Baru aku tahu kenapa aku miimpi kau..” rup4nya nak hint akan ‘perrrgi’ buat selaamanya

Dalam pada itu, dia sediikit terkiiilan kerana belum semp4t penuuhi hasr4t ter4khir sebelum gaadis berkenaan dijeeemput Ilahi. Malah pemuda ini bagaimanpun tidak meny4ngka bahawa mimpinya tentang Allahy4rham sebelum ini rupanya memberi petuuunjuk kepada kehil4ngan berkenaan.

Sama-sama siiimpan hasr4t nak jadi pereka fesyen.. tapi takpe ten4nglah kau di sana

Sementara itu, seorang lagi rakannya Dina Zainal semp4t berk0ngsi beberapa f0to ken4ngan dan screenshoot mesej perbu4lan ter4khir bersama Allahy4rham. Ded4hnya, mereka berdua pernah menyiiimpan h4srat untuk menjadi se0rang pereka fesyen satu hari nanti. Akuuui gaadis ini, persah4batan yang terj4lin sejakkk beberapa taahun lalu membuatkan dia berasa terkes4n dengan kehil4ngan itu.

Sumber : Twitter Ailshrfff, _dinazainal, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini