S̷AYU, BFF Aj̷al Bert̷embung L̷ori B̷alak, Ibu K̷ongsi Det̷ik Ter̷akhir Menyanyi Bersama

SAYU BFF Aj4l Berteembuung L0ri Baalak, Ibu K0ngsi Det!k Ter4khir Menyanyi Bersama | Miinggu lalu, dua orang pel4jar tingkaatan 3 telah terlibat dalam satu n4has jalan raya selepas m0tor yang dinaiki berteembuung dengan sebuaah l0ri b4lak. Kej4dian terseebuut yang berl4ku di Jalan Ut4ama Felda Mempaga ke Chinta M4nis, K4rak telah mer4gut ny4wa Muhammad Fikrie Mohd Azhari dan Muhammad Haziq Iskandar Khairul Amir.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Masih siimpan rak4man anaknya dan kawan baik ny4nyi bersama-sama

Susulan pemeergiian itu, Puan Ana Suhana iaitu ibu kepada Muhammad Haziq berk0ngsi video ter4khir ny4nyian mereka bersama yang semp4t dir4kam sebelum ini menerusi aplikasi TikT0k. Jelas kelihatan keakraban kedua-duanya sewaktu sama-sama meny4nyi dan bermain gitaar dengan peenuh f0kus.

@anasuhana27

Allahu..sedihnye suara arwah.. 😭hari keenam sudah berlalu arwah pergi.. stlh aku digelar ibu tunggal arwah penguat semangatku tlh pergi meninggalkn

♬ bunyi asal – Ana Suhana – Ana Suhana

Sukaar terima kenyat4an tapi perlu kuat untuk an4k-an4k lain

Wanita itu meng4kui kehil4ngan anak ketiga daripada 4 ber4dik berkenaan membuatkan dirinya terduuduk. Jelasnya setelah dia dan suami meng4mbil kepuutuusan untuk berpis4h, an4k lelakinya itulah yang menjadi penguat semangat agar teruus b4ngkit. Walaupun sukaar untuk meneriima keny4taan, dia tetap perlu t4bah deemii an4k-an4knya yang lain.

@anasuhana27

allahuakhbar😭😭😭..perginye xkn kembali… ank yg dikandung 9 bln akhirnye meninggalkn ku buat selamanye… damailah kau disana ank syurga😭😭😭😭

♬ Kemarin – Seventeen

Diaa lah penguat sem4ngat saya tapi Allah lebih say4ngkan Haziq

Menjeengah ke ruangan komen, r4ta-r4ta ramai bers!mpati dengan n4sib yang men!mpa keduua-duua rem4ja tersebut. Selain itu, ramai juga tidak melep4skan peluaaang untuk menit!pkan uc4pan tkziah kepada Allahy4rham dis4mping meminta ibunya untuk bers4bar.

Sumber: TikTok Ana Suhana & Portal Berita Harian, Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini