S̷AYU, Ist̷eri Habis Kudr̷at Men̷eran Depan M̷ata, Suami R̷ayu Dokt0r Cepat L̷akukan Cz̷er

SAYU Isteri Habis Kudr4t Men3ran Depan M4ta, Suami R4yu Dokt0r Cepat L4kukan Czer | Walaupun semua wanita pas4ng imp1an untuk bers4lin norm4l, tapi hakik4tnya det1k bers4lin bukanlah mud4h dan sangat memen4tkan. Malah di Brazil baru-baru ini, seorang b4yi temvi aj4l lepas terputvs dua selepas ibunya dip4ksa mener4n walaupun al4mi komplik4si.

Tering4t det1k isteri susah untuk mener4n, tak berd4ya lepas layan c0ntraction 24 jam

Kej4dian berken4an telah membuatkan seorang lelaki terp4nggil untuk berk0ngsi di laman Twitter berhvbung pengal4mannya melih4t isteri bers4lin. Waktu itu, isterinya difahamkan sudah terl4mpau lem4h selepas melalui pr0ses c0ntraction selama 24 jam. Malah bad4nnya juga menunjvkkan t4nda-t4nda seperti orang dem4m serta tidak dapat menel4n makanan dengan b4ik.

Sayu lihat isteri, r4yu d0ktor buat caes4rean dalam kead4an segera

Walaupun sudah beberapa kali wanita itu cuba untuk mener4n, namun dir1nya tidak berd4ya. Sayu melihat kead4an si isteri yang sudah lem4h longlai, Nazri bert1ndak mer4yu kepada d0ktor bertug4s untuk menjal4nkan caes4rean. Memand4ngkan air ketub4n juga sudah lama pec4h, wanita tersebut terus dibawa ke oper4tion theatre untuk tind4kan sel4njutnya. Selepas h4mpir 40 minit, kedua-dua ibu dan an4k telah berj4ya disel4matkan.


Isteri tak dap4t banyak berger4k lepas oper4tion, an4k pula dim4sukkan ke NICU

G4ra-gar4 tak dapat berger4k banyak selepas oper4tion terb4bit, Nazri meng4kui sedikit struggle untuk mengurvskan isterinya yang tidak dap4t mel4kukan banyak perger4kan. Dia tet4p bersyukur biarpun si an4k perlu dit4han di Un1t Raw4tan Intensif Neonatal (NICU) kerana meng4lami sed1kit mas4lah pernaf4san pada masa itu.


Sumber: Twitter NazriH, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini