S̷AYU, Redha Suami M̷aut Dig!lis L0ri, Wanita S̷arat H̷amil Ini Janji Besarkan Anak Dengan Sebaiknya

SAYU Redha Suami M4ut Dig!lis L0ri, Wanita S4rat H4mil Ini Janji Besarkan Anak Dengan Sebaiknya | Se0rang waniita reeda atas pemerg!an suaminya Ahmad Sofwatullah Shahrin yang men!nggal dunia dipercayai dig!lis sebuah l0ri di Kil0meter 18.3 Lebvhraya Damansara Puch0ng (LDP), Petal!ng Jaya dua hari lalu.

Meneeerusi l4man Faceb00k, Malihah Abdul Halim melu4hkan rasa syukur apabila urus4n pengebum!an arw4h suaminya yang berusia 29 tahun itu berj4lan dengan l4ncar malam tadi.

Meskipun per!t bagi mener!ma kenyataan, namun ibu kepada dua cah4ya mata itu bersyukur mempunyai ahli kelu4rga serta mentua yang baik h4ti menj4dikan dirinya kek4l ten4ng bagi mengh4dapi uji4n tersebut.

T4mbah kakit4ngan Univers!ti Islam Antarab4ngsa Malaysia (UIAM) itu, dia berj4nji akan menjaga zuri4t mereka sebaiknya dengan peenuh kasih sayang seperti yang dil4kukan arw4h ketika hay4tnya.

“Terima kasih Allah meminj4mkan seorang suami yang sangat peny4yang sel4ma 5 tahun lebih. Saya menjadi s4ksi bahawa abang se0rang suami yang sangat bert4nggungjawab, tidak pernah mengab4ikan kelu4rga walau sed!kit pun,” lu4hnya.

Selain itu, pengguna Faceb00k bernama Najmi Farisham ada berk0ngsi sebuah posting yang mem0hon s4ksi kej4dian berkenaan untuk t4mpil memb4ntu sias4tan.

Menuurut posting itu lagi, difahamkan Allahy4rham Ahmad Sofwatullah tuurut meningg4lkan b4yi dalam k4ndungan isterinya yang kini sed4ng h4mil.

“Sahabat kami meningg4lkan seorang baaalu dan tiga orang anak kecil dengan se0rang daripadanya masih di dalam k4ndungan.

“Tiada lagi gel4k tawa dan gurau dari arw4h kepada isteri dan anak anak. Tiada lagi temp4t untuk keluarganya berteeduh kasih dari seorang suami dan ayah,” katanya.

Terdahulu memet!k lap0ran Harian Metro, kemal4ngan dipercayai berl4ku apabila m4ngsa yang menungg4ng mot0sikal bergesel dengan sebu4h l0ri menyeb4bkan terj4tuh lalu dig!lis kend3raan tersebut.

Sumber

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini