S̷AYU, Semp̷at Tingg̷al Pesan Ter̷akhir, Gadis Aj̷al Dalam Perj̷alanan Ambil Abang Kerj̷a

SAYU Smpat Tingg4l Pesan Ter4khir, Gadis Aj4l Dalam Perj4lanan Ambil Abang Kerjaa | Antara perk4ra yang paling dit4kuti oleh semua orang adalah apabila tiba deetik kehil4ngan orang ters4yang. Naamun kis4h kali ini betul-betul m4mpu meruntvn jiiwa ramai. Seorang g4dis muda menemuuui aj4l dalam satu n4has jalan raaya selepas pulang mencari reezeki bagi men4mpung keperluuuan hiidup.

Baru nak ambill abang balik kerjaa tapi m0tor dis0ndol dari arahh bel4kang dengan sebu4h l0ri

Meneruusi sebu4h perk0ngsian di Faceb00k Mr Wan Cai 0fficial, remaja yang baru berusia 19 t4hun bernama Wan Nur Ikha Arnisha ini telah ced3ra teruk di bah4gian kep4la selepas terliibat dalam satu insiiiden jalan raaya. Sewaktu sed4ng menunggu di persimp4ngan l4mpu isy4rat, m0tor din4iki tiiba-tiiba dis0ndol dari ar4h bel4kang oleh sebuahh l0ri. Kej4dian tersebut dipercayai berlaku ketika gaadis berkenaan sed4ng dalam perjalanan meng4mbil abangnya yang baru t4mat waktu bekerjaa.

Sempatt titiip peesan minta handph0ne miliiknya diberi pada adik b0ngsu. Banyak berdi4m diri

Sebelum adiknya itu pergi untuk sel4ma-lamanya, Allahy4rhamah Ikha ada menunjvkkan beberapa pet4nda seperti banyak mendiamkan diiri. M4lah gaadis tersebut juga sempatt berpes4n kepada m4jikannya untuk menyer4hkan telef0n bimbiit miliiknya kepada adik b0ngsu. Maalah, remaja perempuan ini juga telah banyak meneriima hadi4h dari raakan-raakannya sempenaa sambut4n uulang taahun pada 16 Disember akan d4tang.

Sumber: Facebook Mr Wan Cai Official, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini