S̷AYU. Suami Kom̷a Kerana S̷emput Kr0nik, Isteri H̷abis Pant̷ang M̷asuk 1CU Sebab Str̷ees

SAYU Suami K0ma Kerana $emput Kr0nik, Isteri Habis Pant4ng M4suk 1CU Sebab Streeess | Dalam keh!dupan ini, ti4da siapa pun yang mahu ditimmmpa mus!bah. N4mun, ujian itu merupakan sebah4gian daripada keh!dupan dan ia boleh hadir dalam pelbagai bentukkk. Ada orang mungkiiin kehiiilangan h4rta bbenda tetapi bagi kelu4rga keciiil ini, keper!tan uji4n yang h4dir buat mereka past!nya suk4r untuk digamb4rkan.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Baru habis p4ntang, suami masih k0ma 2 minggu kerana ssemputt kr0nik

Menerusi Facebook, Emmy Farhany Ahmad berk0ngsi kis4h piiilu meniiimpa sepupunya yang bernama Fatin baru-baru ini. Fatin mempunyai 2 orang an4k dan baru sahaja habis berp4ntang. Walau bagaimanapun, uji4n meniiimpa keluarga keciiilnya apabila suami, Aizameen Haqiem kini sudah 2 minggu berada dalam keadaan k0ma akib4t ssemputt kr0nik.

Reb4h kerana streeess & dim4sukkan ke dalam 1CU, b4by pula menyuuusul kerana ciiriit biirit

Tidak cukup dengan itu, Fatin pula reb4h seh!ngga muuka menjadi biru akib4t tek4nan emosi beberapa hari lalu. Kini, wanita berkenaan terp4ksa dim4sukkan ke dalam uniiit raw4tan r4pi (1CU) kerana jangk!tan kum4n dalam tuuubuhnya. Lebih meny4yat h4ti, b4by mereka yang berusia 2 bulan tuuruut dim4sukkan ke pus4t perub4tan kerana ciiriit birit dan an4k suulung pula sedang dem4m dalam jag4an ibu saud4ra mereka.

Moh0n doa daripada orang ramai, terkil4n tak dapat balik menjeeenguk

Oleh itu, Emmy mem0hon doa daripada pih4k yang mengenali mereka serta berh4rap agar Aizameen dapat sed4r daripada k0ma tersebut. Selain itu, dia juga berasa terkil4n kerana tidak dapat pul4ng menjeeenguk supupunya lagi.

Sumber: FB Emmy Farhany Ahmad, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini