S̷AYU, Tr̷eler Terb̷abas H̷entam Ti̷ang, Isteri Mer̷aung 3 B̷eranak T̷emui Aj̷al Sek̷elip M̷ata

SAYU Treeler Terb4bas Hent4m Tiang, Isteri Meraaung 3 Beraanak Teemui Aj4l Sekeelip Maata | Malam tadi, sebuah treeler yang membawa mu4tan simen dilap0rkan terb4bas hiingga bertemmbung tiaang eleektrik dan bes! pengh4dang di sebelah kiri jal4n. Tr4gedi melib4tkan 3 ber4nak itu berl4ku di Kilometer 10, Jalan Malim Nawar-Kota Bharu, Gopeng, Perak.

Baca Juga Artikel Mnarik: DIC4BUT NY4WA SƐBELUM KE T4LI G4NTUNG, B4NDUAN INI PERNAH MƐNGGEMPARKAN MALAYSIA SUATU KETLKA DAHULU

R4gut ny4wa 3 ber4nak sekali guus…ambil masa lima jam nak keluarkan jAs4d yang tersepiit

Portal Harian Metro melap0rkan bahawa terdapat ins1den terb4bit telah mer4gut ny4wa pemandu Hafize Nizam Ali Supian (30 tahun), serta dua orang an4knya iaitu Mohammad Afif Rafiqi Hafizi Nizam (9 tahun) dan Arrian Nuh Hafizi Nizam (6 tahun). Pasuukan b0mba dan penyel4mat turuut memaklumkan mereka ambil masa lima jam untuk mengelu4rkan tiga ber4nak terb4bit yang terseepit dalam kendeeraan ber4t itu. Malah mereka terp4ksa menggunakan jent0lak serta jengk4ut untuk kelu4rkan kesemua mereka.

Keluarga & rak4n haadir di un!t foreensik…baalu Allahy4rham g4gal tah4n tang!san, engg4n ditemu buat oleh wart4wan

Sementara itu, suasana p!lu menyelubungi di sek1tar un!t foreensik pus4t perub4tan Kampar yang dihadiri oleh kelu4rga dan rak4n terdek4t. Lebih menyed!hkan tatkala baalu Allahy4rham, Shamshira Mohd g4gal men4han tang!sannya selepas melih4t jAs4d suami. Namun wanita berkenaan semp4t diten4ngkan oleh kelu4rga terdek4t. Dalam pada itu, dia juga dikatakan engg4n diteemu bual oleh wart4wan.

Sumber: Portal Harian Metro, Bernama, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini